Slow Shipping Despite paying for Priority

Ordered on 1 Jan 2021 at 8pm. today is 6 Jan at 6pm and still no delivery. Selected and paid for priority shipping and still not received. quite poor experience for my first order. Have previously tried other vendors who had delivered (free shipping) much faster.

• Would you recommend us? No
  • Did you ordered online or have you visit our store? Ordered online

Makkelijke en goede bestelling

Een tevreden klant

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Afspraken perfect nagekomen

Prima artikel, alleen langere levertijd

Prima artikel, vermoedelijk door corona echter langere levertijd

Gewoon snel en correcte levering

Uitstekende service en levering

Aangenaam verrast door de zeer snelle levering

1ste keer besteld, prima!

Super goede dampshop

Hele fijne winkel met grote keuze

Prima webwinkel, snelle levering

Ik was blij met de ruime keus en de duidelijke beschrijvingen. De prijzen waren gunstig en de verzending was snel. Al met al een prima webwinkel.

Opgelost

Bestelling snel en goed ontvangen

kwaliteit voor een mooie prijs

Bestelling wordt keurig afgehandeld.

Ruim assortiment, snelle levering

Ruim assortiment, snelle levering

Zoals verwacht weer snel, een complete bestelling ontvangen!

Prima, de gewekte verwachting is door de dienstverlening wederom waargemaakt.

Snelle levering!

Duidelijke omschrijvingen, snelle levering, Top !!

makkelijk bestellen en snel bezorgd.

Via Google de site gevonden. Met de zoekfunctie makkelijk mijn producten kunnen vinden. Ook de betaling gaat makkelijk en de bezorging is snel.

Oke

Prima, veel onderzoek gedaan en gedegen informatie van jullie site gehaald. Om uiteindelijk een beslissing te kunnen maken.

Altijd professioneel

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Overzichtelijk bestelsysteem en snel geleverd

Snel en netjes verzonden

De producten zijn snel en netjes verzonden. De website navigeerde makkelijk en de prijzen zijn prima

Top service en snel

Top service en snel

Uitstekende service

Snelle levering en producten prima in orde !

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk