Ondanks de corona periode uistekende service!

Vriendelijk en is altijd op tijd!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Prima !

1x in de winkel geweest, goed geholpen, uitgebreid assortiment. Nu online besteld, ook prima !

top

top

Makkelijk te bestellen , snelle levering

Zeer te vrede

Snel bezorgd

Snel ingeleverd.

Vlot geleverd

Vlotte levering en correcte prijs

Perfecte service

Superduidelijk en snel oudjaarsdag mijn eerste bestelling gedaan en 2 januari had ik alles al binnen!

Helemaal naar verwachting

Mijn online bestelling werd snel en correct geleverd.

Goeie/aardige zaak, bestelling laat nooit lang op zich wachten. Genoeg kennis en kunde.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Super Snel!

Ik had eerst op internet een andere smoker's shop besteld het duurde echter 1 week dat ik mijn pakket ontving Ik heb een bestelling gadaan bij e-smokewinkel.nl besteld binnen 2 dagen in huis gewoon Top!!! ik raad iedereen aan om bij e-smokewinkel.nl te bestellen!!!

Snel en conform beloofd

X

1 fout gehad in levering, gebeld en mocht na de corona lockdown even in de winkel langskomen

Prima prijs voor fijn product

Normale prijzen voor een bestelling van E-smoke producten. Niks op aan te merken.

Top geregeld

Goeie site keuze genoeg en snelle levering

Grote voorraad

Snel ontvangen

Het kan beter

Bezorging niet als verwacht niet te snel.

Duidelijke website en de bestelling is snel binnen

Het is een duidelijke website en goed beschreven wat de artikelen zijn en daaruit een keuze te maken. Goede service en n snelle bezorging.

Snel in huis

Had een aantal smaakjes besteld voor afhalen, er bleek er eentje niet op voorraad. Kon gewoon mn bestelling afhalen en de smaakjes in backorder zijn een paar dagen later in mn brievenbus beland! Super fijne service dus!

Alles goed

snelle levering ook met de drukte van corona en feestdagen

Makkelijk en snelle levering

Het online bestellen gaat heel makkelijk en verzending was ondanks de drukte bij de post mooi op tijd

Duurt erg lang

Heb nog steeds niets ontvangen

Helemaal top

Rond 15.00 besteld en zo’n 3 uur later al in huis bizar snel

Volgende dag geleverd tijdens de drukke feestdagen. En dik tevreden over de producten!!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk