zelfde als hieronder.

goede ervaring snelle levering.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snelle levering. Goede communicatie.

Goed contact, nette levering

Online kooltjes voor shisha aankoop gedaan. Goede prijs en snelle levering. Als ze bijna op zijn zal ik zeker weer opnieuw hier bestellen.

Superdeluxe

Enorm aanbod, scherp geprijsd, snel geleverd

Vriendelijk geholpen

Zeer snel , 's morgens besteld , ' s avonds persoonlijk afgeleverd

Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling. En je krijgt een tack and tracé code o Je pakket te volgen. Erg fijn

Net geen 5 sterren

Je moet minimaal 50 eu besteden voor gratis verzending. Dat vind ik erg hoog, verder prima.

Gemakkelijk bestellen, snelle levering

I.v.m. Corona maatregelen nu online producten gekocht. Ik kom anders ook in de winkel, en wordt daar altijd keurig geholpen en voor gelicht.

Geweldig!

Snel bezorgd en goed verpakt!

Prima online winkel

Zeer snelle levering en betaalbaar!

Goede producten en snelle levering

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Ik ben tevreden met mijn product

Prima product

Bezorging was iets te laat. Maar dit kwam door post nl

Correcte afhandeling bestelling!

Duidelijke website!

Tevreden alles netjes verpakt.

op de 24e besteld en alles vandaag 31 december binnengekregen helaas een langzame levering buiten jullie schuld Post NL heeft ditmaal geen optimale prestatie geleverd.

Soepel en duidelijk

Zeer professioneel!

Door de slimme verpakking kunnen altijd de pakketjes zo de brievenbus in super gemakkelijk als ik niet thuis ben

Goede webshop

Ruim assortiment en altijd goede voorraad

The store has literally everything you need however the website is not really customer friendly. Unless you know exactly what you need such as brand and model you struggle to find an item that could match your needs.

Snelle levering, goed advies

Nette winkel en snelle bezorging

Vlotte en correcte levering

Besteld en geleverd , zeer duidelijk op mail , geen klachten

Conform bestelling

Correct uitgevoerde order. Goederen ontvangen conform bestelling.

snelle en correcte afhandeling

Besteld, bevestiging, afther pay, levering volgens afspraak, super !!!

Supersnel en overzichtelijke website

Via de zoekmachine deze website gevonden. Ze hebben mijn favoriete merk én smaak op voorraad. Bestellen was gemakkelijk en snel. Ik heb nog nooit zo snel de verzendbevestiging in mijn mailbox gehad :-). De volgende werkdag lag mijn bestelling al in de bus. Top!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk