Fijne site en snelle levering

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snelle en goede levering

Snel ,goed , super

Slecht

als de juiste kleur niet op voorraad is stuur hem dan niet ipv de verkeerde

Zoals het hoort, netjes op tijd verzonden.

Het is goede winkel.

Ik heb op één dag bestelt . Dezelfde dag gestuurd en snel ontvangt.

Rap verstuurd, goede communicatie, snel geleverd

Fijne webshop om in te navigeren. Bestellen ging makkelijk en snel. Pakket snel verstuurd (dit roepen alle webshops natuurlijk, alleen in de praktijk is het vaak niet zo) en was de volgende dag binnen.

Bestelling is snel in behandeling genomen.

Alleen helaas nog niet ontvangen.

Snelle levering en ruime keus

Kon niet beter

Super snelle levering

Deze mensen weten wat snel leveren is. Helemaal top.

Sneller levering

Snelle levering alles stipt inorde

Goed kunnen bestellen en ruime keus.

Bezorging was een aantal dagen later dan gezegd op de site. Voor nu wijt ik het maar aan de vreemde tijd waar we in zitten.

Zowel winkel als webshop is Top

Goede ervaringen met zowel advies als leveringen.

Overzichtelijk en snelle levering. Alleen de verzendkosten voor brievenbus post vind ik te duur.

duidelijke overzichtelijke website

mijn 2e bestelling ook weer snel in huis, prima!

Snelle en duidelijke service

Snel en gemakkelijk contact als je een vraag hebt, hele goede service

Zeer ruim gamma, steeds producten in stock en snelle leveringen in België.

Al meerdere keren besteld voor 4 uur en de volgende dag in huis,prima geregeld.

Goede service en een ontzettende snelle levering.

Altijd goede service!

Zowel in de winkel als online goede service!

Snel

Het kwam wat later dan verwacht maar dat is te begrijpen in deze drukke tijd Er was alleen gezegd dat het door de brievenbus kon maar dat was niet zo

Goed geleverd en artikel naar wens

Enkel verzending duurde iets langer,maar met de feestdagen voor de deur alle begrip daarvoor

Snelle service, goede voorraad

Mijn bestellingen zijn er altijd super snel. Altijd netjes compleet en heb nog nooit 'misgepakt'!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!