Zoals beloofd is de bestelling ook geleverd. Fijn met after pay!

Zoals beloofd is de bestelling ook geleverd. Fijn met after pay!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Mooi assortiment

Makkelijk bestellen snel in huis

Spullen zijn gemakkelijk via de site te bestellen en snel in huis.

Supersnelle levering. Kan niet beter

Prima bedrijf

Juiste product zeer snelle levering top

Alles nog beter dan goed en snel. Top

Alles is duidelijk te vinden met goede beschrijving erbij. Tevens is de levering ook snel.

lang wachten op levering maar wijn post nl

Goede service in de winkel

In de winkel alles netjes uitgelegd gekregen en tevreden met een product weg gegaan. Online trvens ben ik al 1 week aan het wachten op mijn bestelling. Ik snap dat het druk is in deze tijd maar toch vervelend.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Snelle levering, goede kwaliteit.

Goede website, goede service!

Goed en snel

Alles duidelijk en snel, ga zo door

Super snelle service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik kom graag in deze winkel. Uitgebreid assortiment en veel op voorraad. Servicegericht en zeer vriendelijke personeel die met je meedenkt en altijd een goed advies geeft waarbij jouw ervaring belangrijker is dan dat je met het duurste van het duurste naar buiten gaat. Ook bij de huidige gedwongen sluiting van de fysieke winkel doen zij er alles aan om je bestelling online supersnel te leveren. Ik ben zeer tevreden over deze winkel

super snel

besteld en ondanks kerst drukte snel geleverd

Goede service / alles in voorraad

Vriendelijke medewerkers, grote voorraad en de bezorgservice is geweldig! In coronatijd komen ze persoonlijk bezorgen, kosteloos! Ik ben hier al een paar jaar vaste klant maar werd hierdoor zeer positief verrast!

Zeer goed voor mijn 1st bestelling

Zeer goed voor mijn 1st bestelling.

Super snelle levering

Hele snelle levering goede producten.

Super producten

Producten voor sisha pijp zijn super goed. Heel blij mee

Alles was zoals verwacht, helemaal top!

Snelle levering en goed ingepakt.

Hele goede service

Hele goede service en hele snelle levering.

Zelfde dag besteld en zelfde dag geleverd , super snel dus

Goede en snelle service

De bestelling is direct verwerkt en middels mail heel duidelijk wat de status van de bestelling is. Ondanks alle problemen met bezorging in deze tijd is het pakket super snel aangekomen wat te danken is aan de snelle verwerking van de bestelling!

Uitstekende service

Snelle levering en goede kwaliteit

Ruim aanbod en snelle bezorging

Ze hebben veel aanbod in alle soorten liquid. Snelle bezorging.

Goede kwaliteit en service

Gemakkelijke te bestellen op de juiste producten! Plus volgende dag in huis!

Zowel online als in de winkel altijd vriendelijk en goed geholpen.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk