Betrouwbaarheid

Ruim assortiment en snelle service!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Vriendelijk en snel

Makkelijk om te bestellen. Had voor bestelling ook nog gebeld met een vraag en kreeg goed en vriendelijk antwoord. Bestelling werd ook snel bezorgd, zelfde avond nog

Goede producten met snelle levering van goede webwinkel

Goede producten ontvangen met snelle levering van goede webwinkel, werken snel, professioneel en goede kwaliteit/prijs!

Gewoon top

Vriendelijk en snel

Mijn product komt erg snel. Ik had een paar vragen en ik kreg een friendelijk antwoord.

Gewoon prima geregeld

Prima, snel en makkelijk geregeld

Ik was door mijn olie heen en de winkels sloten ivm corona. En vond hier mijn nieuwe leverancier en ben erg tevreden over de snelle levering.

Snel geleverd alleen minder gekregen als wat ik besteld heb en op de rekening staat jammer normaal klopt het altijd

Goede service !

Heel snel in huis

Ik miste iets in mijn bestelling gebeld en sorry wordt vandaag nog opgestuurd

Meermaals besteld en altijd in orde.

Snelle afhandeling van de bestelling

Goed assortiment, snelle en adequate afhandeling.

Gemak dient de mens

Gemakkelijk en duidelijk bestelproces zonder toeters en bellen!!

Goede site

Geweldig, ik raad het ten zeerste aan

levering, altijd op tijd, dus ik kan niets verkeerds zeggen. Ik blijf zeker langer bij je.

Heel goede service het product

Het product is van uitstekende kwaliteit precies zoals ik het verwacht had ik kan het iedereen aanraden

Goedkoop en goede producten.

Prima shop

Alles naar verwavhting

Je krijgt wat je wilt en snel geleverd

Goede communicatie en snelle levering

Prima site

Netjes op de hoogte gehouden via mail en snel geleverd op afgesproken tijd.

Snel besteld snel geleverd

Betrouwbaar bedrijf en snelle reactie.

De bestelling wad goed verpakt en snel verzonden/geleverd. Heb niks negatiefs op te merken :-)

Prima service en snel

Deze winkel raad ik iedereen aan

een mooie winkel en goede service

een mooie winkel en goede service