Super!!!!

Super goed !!!bestelling kan zo door de brievenbus en heel goed beschermd leveren ze de producten. Heb al vaker een bestelling gedaan ze zijn niet duur. Dus top gewoon raad iedereen aan daar te bestellen.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Alles gaat naar verwachtin

Goeie klantenservice geen klachten

Alles verliep prima, de bezorging duurde alleen wat langer maar dit ligt aan de drukte bij post nl

Goede snelle service, top producten.

Goed en betrouwbaar

Enige minpuntje. Je moet op tijd bestellen want het kan nog al eens langer duren voordat je het in huis hebt

Good

Good

Verzendkosten tamelijk duur.

Verzendkosten tamelijk duur.

Snelle en correcte levering

Gevonden wat ik zocht op een duidelijke website.

Goede service.

vlug geleverd = prima

vlug geleverd = prima

De producten zijn goed en ook een goede prijs. Ook een vlotte levering.

Helemaal goed

Snel, goede service, betrouwbaar

Perfect geregeld

Duidelijke website en een snelle levering.

Erg goed verpakt product, heel fijn. Levering duurde wel lang. Kwam alleen door postnl!

super goede website

ik vind hier alles wat ik moet hebben, en bestel er al jaren.

Goed product

Een goed product ziet eruit zoals afbeelding en snelle levering.

zelfs na foutieve levering(die supersnel was)de volgende dag perfect goed aangeleverd,

Goed aanbod, goede service

Goed aanbod, goede service

goed product

Corecte en snelle leveringen

Ook goed advies bij bellen. 1 x verkeerde product besteld maar ruilen was geen probleem

Marvelous

Great

Zeer slecht

Niet meedenkend! Bestel je een nieuwe damper. Kabel apart erbij besteld want dat zit er niet bij. Nu na 2 weken apparaat stuk. Ze denken niet mee en ik moest maar de adapter winkel aansprakelijk stellen. Was niet mee spreken en niet meedenkend!!! Nooit meer naar deze winkel!!!

Goede site

goede service

echt een aanrader heele snelle en goede levering en netjes verpakt!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!