Super handig!

Heel eenvoudig bestellen en snel bezorgd!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Correct en netjes

De correcte bestelling, snel in huis, netjes verpakt als brievenbuspakketje. Zeer tevreden.

Top! Snelle levering

Goede producten snelle levering

Gode

Gode

Altijd goed!

Als ik in de buurt ben, of ik heb vragen, dan koop ik graag in de winkel, maar het meeste online. De dame en heer in de winkel zijn ontzettend aardig en kundig. Bedankt!

Top website met heel veel assortimenten

Top website met heel veel assortimenten. Bestelling wordt snel verstuurd. Top.

Snel ontvangen

Goed geholpen op de site en snel ontvangen

Mijn bestelling snel thuisbezorgd

Tevreden

snelle levering probleemloze productvervanging als ik een fout heb gemaakt bij de bestelling

Super service

Snel en correct!

Correcte en snelle levering

Het artikel werd binnen 24 geleverd

Perfect!

Binnen 1 dag geleverd en de bestelling ging vlot, goed zo. Pakket kwam goed verpakt binnen. Kom hier zeker terug.

Vlot en gemakkelijk te bestellen

Levering duurde langer. Wrs post nl. Bijna 1 week

Prima, maar toch jammer

Jammer omdat al 2x achter elkaar niet dezelfde dag wordt verzonden als besteld terwijl wel op de site staat dat als je voor 18:00 uur besteld het dezelfde dag wordt verstuurd. Dus óf belofte nakomen óf de site aanpassen.

Snel in huis en alles naar wens

Duidelijke site en snelle levering.

Duidelijke site en snelle levering.

Uitstekende producten en verzending

De levering is uitstekend, ik ontvang mijn bestelling altijd de volgende dag en zeer netjes verpakt. Erg prettig.

Snelle en goede verzending

Vlotte bestelling, snelle levering

Zowel de bestelling als de opvolging verloopt zeer vlot. Levering precies zoals voorspeld. Goede, vlotte en toegankelijke service.

Overzichtelijk site snelle levering

Geen problemen meegemaakt

goede prijs, overzichtelijk en snel in huis

Bestelling niet ontvangen.

Bestelling niet ontvangen. Schijnt bij een buur bezorgt te zijn ergens in mijn flat, maar geen briefje in de bus, en op e-mails reageren ze niet. en post NL ook niet. Ik voel me opgelicht en beroofd. 50 euro door de plee.

Goet

Snelle levering, duidelijke communicatie over verzendstatus.

Bestelling en levering zonder problemen gehandeld.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk