normaal

Alles was gewoon goed. Maar je krijgt 5 euro korting voor een review dus dat is wel minder en maakt alles een stuk minder betrouwbaar naar mijn mening

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Goed en slecht

Heb 2 wegwerp vapes gekocht waarvan 1 het perfect doet en de andere helemaal niet. Heb de klantenservice geprobeerd te bellen maar stond al 10 minuten in de wacht.

een goed en snele levering

Fijne winkel, snelle verzending

In de winkel goed advies. Online makkelijk bestellen. Zo handig dat je de oude bestelling in 1x kan herhalen zonder zoeken. Ideaal

Doet wat men beloofd.

Ruime keus, goede prijs en snelle levering. Wat wil je nog meer.

Verwachting voldaan

Goeie, frisse smaken. Exact wat ik had verwacht

Veel smaakjes, maar verder....

Vorige week een defect esmoker binnen gekregen. Gelijk gebeld, kreeg via mail een retour label. Moest ik ook nog eens 3,95 betalen!!!! Niet normaal!!! Krijg het kapot binnen, en dan moet ik ook nog eens betalen!!! Wacht nu al bijna een week. Nog niks gehoord. Moest intussen al ergens anders een nieuwe esmoker kopen.

Goede service sneller levering.

Ik had het de volgende morgen ontvangen

Top en snelle levering

Goed, snel en goedkoop

Bestelproces tot en met levering vlekkeloos. Fijn dat ik hier terecht kan voor zowel mijn coils (de meeste dan) als liquid voor de laagste prijs.

Mijn vape werkt niet

Ik heb wou trekken aan de vape maar hij werkte niet

Goede levering, goede kwaliteit

Alles was perfect in orde!

Super service

Super snelle levering

Snelle service, zeer tevreden

Zeer snel geleverd ondanks ik in België woon, dus prima voor mij !! Zeker een aanrader!

**********

Allesbehalve klantvriendelijk. Halve bestelling gehad en k krijg mijn geld niet terug. Schandalig bedrijf

snelle levering!!

snel geleverd en prima service!.....aanrader!!

Ruime keuze, snelle levering!

De website is heel duidelijk, er is veel keuze en de levering was supersnel!

perfect afhandeling

zeer snel geleverd en dit zelf na 21.00 uur.

perfect in orde

snelle service - goedkoper dan in andere winkels en de kwaliteit is even hoog.

Zeer snelle levering, zelfs in België

Bestelling geplaatst, 2 dagen later in huis in België.

Heel vlot en exact wat ik verwachtte

De bestelling ging heel vlot en ik werd goed op de hoogte gehouden via mail. Mijn bestelling was helemaal in orde, niets op te merken.

Super makkelijk en snelle levering

Nou de site is is erg Nice je kan makkelijk iets vinden en je bestelling word volgende dag geleverd.

Goede service, snelle levering

Snelle bezorging en goede communicatie via de mail over de levering.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk