Snel, zorgvuldig, goed.

Altijd krijg ik snel mijn spullen zoals beloofd; snel en goed, waar voor je geld! Doordat in het account bijgehouden wordt, welke artikelen zijn besteld, ben je snel klaar met het bestellen. Heb je iets bijzonders nodig, dan is de website overzichtelijk en geeft goede informatie. De telefonische klantenservice is vriendelijk en snel.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Snelle levering en altijd voorradig.

Pico bello

Heel vlotte verhandeling van de bestelling. Prima te volgen op track and trace en correcte levering

Topproduct en zeer goede service!

Vlotte dienstverlening en goede producten!

Snelle bezorging

De service was perfect, ik bestel er zeker opnieuw.

Ik heb het besteld, en de volgende dag was het al in huis. Dit was werkelijk de beste service die ik ooit al genoten heb.

Vlot mijn keuze kunnen maken op de website. Zeer snel geleverd.

Redelijk

De bestelling en betaling en bezorging waren goed. Waar ik niet tevreden over ben is dat er bezorgkosten geleverd worden ondanks een bestelling van boven de € 50,-. Dit is bij andere elektronische winkels veelal niet het geval.

Een ruime keuze en vooral bezorging voor een dure dag, 100% tevredenheid;)

Snelle top service

Prima bedrijf levert snel echter denk ik dat vanaf een bepaald bedrag de verzendkosten wel mogen verdwijnen

Heel rustgevend

Geeft een heel een rustgevend effect

Ik ben zeer tevreden over de dienstregeling.

De site is heel overzichtelijk en ik kreeg ook opvolging om deze review dan toch in te vullen. Dat vind ik zeer positief aan e-smokewinkel.nl.

Goede en supersnel bezorgd.

precies gekregen wat ik had besteld en ook al direct de volgende dan in de brievenbus.

Kwaliteit

Super service

Snelle levering. Je krijgt wat je verwacht

Super en rap

Ik ben heel blij met de bestelling die ik geplaatst heb voor mijn vader. Vrijdag besteld en zaterdag geleverd.

snel

snel bezorg, goed ingepakt

Goed service !

Erg fijne ervaring, bestel hier al mijn vape producten

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Snelle levering en tevreden met het ontvangen product

Snel en correct

Alles OK

Snelle en correcte levering.

vlotte site en snelle levering

zeer goede en duidelijke site vlotte levering

uitstekend !!!!!!!!

zeer snelle levering goed verpakt,uitstekende kwaliteit

Uitstekende service

Snelle levering , uitstekende service