Hele goede service

Volgende dag in huis. Top!

Snelle levering. Prima produkt

Goede site kon snel vinden wat ik zocht. Snelle levering

Betalen met paysafe card is volgens de website mogelijk maar werkt steeds niet in de praktijk

En dan ook 11% opslag rekenen als je met de paysafe card wilt betalen...

Geen klachten

Woorden hoeven niet veel te zijn.

Topwinkel

groot assortiment en snelle en goede service.

Goede site. Duidelijk. Snelle bezorging

Bestelling snel kunnen doen. Kreeg ook gelijk track and trace code. De post deed de wel langer over maar daar kon de winkel natuurlijk niks aan doen

Gezien mijn vorige positieve ervaringen ben ik vanaf nu vaste klant. Gewoon in alle opzichten uitstekend, goede service, vlotte levering, prima produkten. Tot de volgende keer !!!

Dit is de tweede bestelling al, Snel en goede levering. Goede spullen.

Shisha werkt goed en de service en levering was top!

Altijd top geregele

Vlot, nette behandeling

Snelle service! Overzichtelijke site

Goeie service, goeie produkten, dik tevreden. Mijn volgende bestelling staat al klaar.

Als ik besteld heb gaat het altijd goed en snel. Ze zijn goed berijkbaar. Top service hebben ze. Gr John

Erg tevreden

Na mijn bestelling via de website toch nog langs geweest in de winkel met een paar vragen. Zeer nette zaak met vriendelijk en vakkundig personeel. Top!

Zoals altijd goed

Bestel hier al jaren, altijd goed

Snelle service!

‘S avonds besteld, dag nadien al in huis.

Snel en goed

Duidelijke site, snelle levering, goed product

Altijd goede service en snelle levering

Ben al jaren klant en altijd vriendelijk geholpen in de winkel, ook online bestellingen gaan erg goed en zijn altijd op tijd! Ga zo door. Een zeer tevreden klant.

Veel keus en goede snelle aflevering

Goede service!

Artikel was snel binnen, helaas wel gebroken... Gebeld naar de klantenservice en gelijk goed gehoplen.

Niks

Geen product ontvangen word niet geantwoord op mails 30 euro kwijt

Prima geholpen!

Uitstekende website en prijzen. Ook goed geholpen nadat er een gedeelte van de bestelling ontbrak. Na een telefoontje opgelost en de volgende dag in huis.

Klantvriendelijk en prachtig mooie producten.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk