Groot assortiment

Ruime keus, nette en snelle levering

Snel goed en betrouwbaar

Bestelling was spot on en op tijd geleverd , gangbare prijs. Aan te raden

Alles tip top

Snelle en vlotte service

Snelle en nette levering.

Ik had nog 1 dag e-smoke-waar, dus deze snelle leverservice is echt top!

snelle bezorging

Ik werd netjes er op geattendeerd dat mijn artikel weer kon worden besteld. Top service

UITSTEKEND

Handig bestellen + Geweldige producten + Ultrasnelle levering = Zeer tevreden klant!!

Snelle levering!!! Top

Alles is verlopen zoals het hoort echt super goed!!!

Snelle en correcte levering

Uitgebreid gamma met een snelle en zeer correcte levering.

Snelle service, goed materiaal

Mijn e smoker hier besteld, de volgende dag had ik hem al in huis als brievenbuspakket. Alles was netjes verpakt. Het is een super fijne e sigaret voor een goeie prijs. Ik heb zeker tevreden!

Prima allemaal.

Goede prijs / kwaliteitsverhouding en een snelle verzending. Men doet wat men beloofd!

Uitgebreid assortiment én voordelig! Zeer snelle levering, netjes ingepakt !

Correct en stipt

Goed product en zeer vlot geleverd

Goede bezorging en goede product

Wederom vlekkeloos, zoals gewend!

Mijn vaste recept besteld via de website en zoals beloofd zat deze binnen de gestelde termijn in de brievenbus. Fijn, dat je er altijd weer van op aan kunt!

Slechte service en garantie

Hier een just fog q16 gekocht Na weken problemen met de voltage knop Gebeld krijg je een of ander *** antwoord Dat het niet onder de garantie valt zo kan ik ook zaken doen Waardeloze tent koop hier nooit meer iets

Super aardige mensen, altijd behulpzaam.

Ik heb hier 1.5 jaar geleden op de oude locatie mijn eerste vape gekocht, deze ging helaas snel kapot, maar kreeg zonder problemen een nieuwe. Hierna nog honderden liquids en nog een paar apparaten gekocht, altijd goede service gehad!

op tijd ontvangen

Belofte nagekomen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ze hebben genoeg voorraad en ik heb het altijd binnen enkele dagen in huis

TOP!!!

Prima zo

Goed zo prima zo

Snelle bezorging en goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd

Product prima en netjes verpakt

Chill

Fijne esigaret gekocht

Kan niet beter.

Top service qua producten en levering. Doen wat ze beloven.

Ruime keus, snelle verzending en voldoende betalingsmogelijkheden

Na wat oriëntatie bij verschillende leveranciers uiteindelijk hier terecht gekomen. Duidelijke uitleg over de producten en daarnaast een ruime keuze uit diverse producten. Na bestellen de standaard betalingsmogelijkheden maar ook Afterpay. Dit is voor mij een redelijk belangrijke mogelijkheid, voornamelijk door het oerwoud van leveranciers geeft dit een stukje zekerheid. Binnen een dag geleverd in een prima verpakking. Staat inmiddels in de bookmarks voor een volgende bestelling!

Zeer efficiënt en scherpe prijs

Blij deze e-winkel gevonden te hebben, zeer snelle levering en prima product!

grote assortiment

Noordenweg 20