grote assortiment

Snelle verzending

Alles naar wens / Aanrader

Snel, duidelijk en vriendelijk

Alles op voorraad. Extreem snel geleverd. Ik kom graag terug!

goed en snel

kegoede service, steeds op de hoogte gehouden via email, snelle levering g

Eenmaal bestelling geplaatst werd ik via mail op de hoogte gehouden van het verdere verloop van mijn order. Snelle en correcte afhandeling/levering van de bestelling.

Snelle en accurate levering

Zeldzame coils gevonden en direct besteld. Volgende dag geleverd in België met de Covid crisis. Dikke pluim!

Was een snelle levering

Ik ben echt content van jullie service

Parfait

Beaucoup de choix , commande et envoi rapide. Parfait

Breed Assortiment

Assortiment is prima. Zij hadden wat ik zocht

Goede en snelle service

Bestelling was op tijd en compleet

Alles netjes en keurig geleverd

Net bedrijf houden je goed op de hoogte over je bestelling. Top!! Bedankt.

Na wat surfen op het web, ben ik op jullie site terecht gekomen. Nu in deze suffe "COVID" tijden dient alles online besteld te worden. Correcte service en correcte levering. Doe zo verder!!! Grtz, Dave

Prima en zeer tevreden

Altijd goed geholpen ook als ik belt. Word op tijd verzonden. Prijs is ook heel goed vergeleken elders. Uit google is dat achter te halen. E smoke ga zo door. Top!

Super service

De bestelling was binnen een dag geleverd en de producten waren tip top in orde. Ik bestel alleen nog maar hier.

alles perfect verlopen

groot aanbod en snelle leveriog

Het ging vlot ik kreeg zelfs advis via een link van een medewerker van jullie in verband met het product dat ik wilde kopen. Prim service

snel, efficient, goede prijzen

Ik zou niet veel aan te merken hebben, met uitzondering dan, dat de verzendkosten voor kleine bestellingen wel iets te hoog liggen

Helemaal Goed

niks op aan te merken alles ging perfect!

Duidelijke website, snelle verzending en keurige levering door PostNL. Ga zo door!!

Zeer tevreden!

Bestelling e-liquids altijd correct en snel in huis via brievenbuspakketje. Nog nooit problemen gehad met een bestelling en zending. Super en betrouwbaar.

goed snelle levering

aardig wat soorten maar jammer dat de website aftoe de winkel wagen leeg viel

Super snelle levering voor België! Prijzen zijn ook duidelijk lager! super!

Zeer goede en snelle service!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk