super

Het was voor mij de eerste maal dat ik via online iets bestelde. Het was even wachten maar dit door ook de levering aan de winkel. Eens dit geleverd was kreeg ik direct een telefoontje en werd het nog dezelfde avond geleverd. Dus ik heb daar maar één woord voor SUPER. Bedankt voor de goede service.

Excellent

Mooie site,producten makkelijk te vinden en heel snel geleverd zelfs in deze Coronacrisis!!

Goed snelle levering België

Uitstekend!

De service en bestelling verliepen vlot en vlekkeloos. Zeer tevreden als klant die een eerste bestelling plaatste in jullie webwinkel. Thumbs up!

Snel en correct

Ruim aanbod en snelle service

Heel blij met snelle afhandeling.

Nu heel veel sigarenhandelaren dicht zijn en ik heel graag vape, maar een speciaal merk heb, was het een fijne ervaring dat ik zo snel alles in huis had. Dank!

Zoals het hoort

Alles goed...helemaal TOP

Goed geleverd

Ik ben zeer te vrede

Super snel geleverd! Bedankt

Snelle levering, makkelijk om te bestellen. Top

uitstekend

goede duidelijke website, prima prijs en vlotte levering

Prima service en levering.

Na bestelling vrijwel direct telefonsch contact wegens ontbreken item. Restant bestelling is gelijk afgezonden en ook de terugboeking bedrag gedaan. Dit alles zeer snel en correct uitgevoerd. Bedankt!

Zeer vlotte levering

In deze moeilijke tijd met Locdown was de bestelling netjes op tijd geleverd. ZEER GOEDE SERVICE Bedankt

Uitstekend snelle service

Ik ben zeer tevreden over deze webshop.

Snelle en correcte levering

Zaterdag besteld en maandag geleverd nu onze winkels dicht zijn moeten we wat anders dus Google en gevonden duidelijk beeld voor wat je kan bestellen

Bestelling niet aangekomen

Vorige week woensdag een bestelling geplaatst, welke tot op de dag van vandaag niet is aangekomen. Maar volgens track and trace wel is bezorgd. 2 maal een email gestuurd, maar bedrijf neemt helaas geen contact met mij op...

Ok .

Correcte levering

Snel geleverd en juiste producten

Helemaal goed

Vriendelijk contact met medewerkers, supersnelle levering. Kan niet beter.

Goede leveringen en de service is ook top!

Goede leveringen en de service is ook top!

Topservice

Ben heel tevreden . van in het begin de juiste nodige info doorgekregen .

Makkelijke site, en verzorgde service

Makkelijk besteld, ruim assortiment en vlotte stipte levering

goeie website, veel keuze en snelle verzending.

Goede service, vlotte afhandeling

Tevreden!

Efficiënt!

Vlotte en correcte service.

Profesioneel

Besteld volgende dag geleverd roomservice!!!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!