Snel en correct

Heel snel , zelfs in tijden van Corona!

Gewoon goed en snel

Goed zoals beloofd

Goede klantenservice

Duidelijke website met een handige keuzehulp. 2 e-smokers besteld, 1 navulbare en 1 weg gooi exemplaar. Kwamen de volgende dag al alleen zonder gebruiksaanwijzing. Gelukkig is er online genoeg te vinden. Batterij bleek niet te werken maar na een belletje naar de klantenservice kreeg ik meteen een nieuwe opgestuurd. Super fijn! Ik ben tevreden.

dit was de eerste keer dat ik een e sigaret gebruik.bevalt me goed.de levering in deze drukke tijd was mooi op tijd en alles zag er goed uit

Alles klopte, snelle levering!

Alles is heel goed en vlotjes verlopen en had het ook niet verwacht dat de levering in deze moeilijke tijd alsnog vrij vlot ging. Bedankt!

heel fijn

bestelproces en levering waren heel vlot en duidelijk. Zelfs met de huidige crisis had ik de levering niet zo snel verwacht

Heel vlot en alles in orde

vlotte verwerking, geen opmerkingen

Zeer goed in deze coronatijden

Supervriendelijke man aan de telefoon.

Alles naar wens snelle service

Prima site en snelle service

Duurder dan andere webshop, geen verschil terug, annuleringskosten en nog goedkoper uit bij de ander

Probeerde ons nog wijs te maken dat de andere webshop neppe troep kon verkopen en een kortingscode aan te smeren om klant te blijven. Ik heb ook op de klantenservice gewerkt dus voor die marketing val ik niet daaag

super snelle levering en service!

Overzichtelijke webshop, snelle afhandeling en levering!

Jammer voor de dure verzending naar België!

Goede service, snelle levering! Jammer dat je bij de bestelling verzending naar Nederland krijgt uitgerekend en dan opeens bij de betaling het eindbedrag duurder wordt omdat je adres in België is.

Piccobello

Mijn bestelde goeder werden perfect en op tijd geleverd en alles was compleet een dikke pluim

Goede betaalbare producten🔝

Goede producten en netjes verpakt. Als er wat is kan je altijd contact opnemen!

PERFECTE SERVICE

Snelle levering, met zorg en milieuvriendelijk verpakt (geen onnodige verspilling) TOP !!!!

Zoals ik gewend ben snel en juist geleverd!

Evenals de andere beoordelingen ben ik zeer tevreden met zowel levertijd, verpakking als prijs. Ik zou niet weten hoe het nóg beter kan!

Een goede website met goede producten

Mijn ervaring is heel goed

Snelle levering. Vertrouwd product.

?

Na bel en mailcontact te hebben gehad, heb ik, zonder problemen, nieuwe batterijen gekregen! Blij met deze service, keurig afgehandeld! Eind december 2019, 2 Ego smokey batterijen besteld van 1100 mah, dacht, daar doe ik lekker lang mee. Ze zijn mooi om te zien! Ben ze eind februari 2020 gaan gebruiken. Het opladen duurt 7 tot 8 uur, wat heel erg lang is. (Moest ze gisteren na 8 uur maar van het stroom afhalen, omdat ik dit veel te lang vond duren). Van de week een email gestuurd hoe dat kan, uitleg gekregen hoe alles te gebruiken, maar dat wist ik al. De rode batterij kon ik ruim 7 uur mee dampen, maar schiet steeds een beetje uit de huls. Kon hem gewoon gebruiken na de batterij weer wat terug te duwen, maar ineens wordt hij niet meer opgeladen en heb ik er niets meer aan. Dit doorgegeven, maar geen reaktie gehad. Met de grijze batterij van 1100 mah, kan je maar een goede 4 uur dampen. Deze ligt dus langer op te laden, dan dat je hem kan gebruiken. Ik damp al 6 jaar, heb verschillende nieuwe opladers, die het bij mijn andere batterijen prima doen. Maar wat is dit een tegenvaller en zeker de service die je, niet, krijgt!

ce5

Die rode zijn niet best

Snelle levering ook tijdens de Crisis

Had gisteren na 18.00 besteld en heb de vandaag al binnen! Goede service echt snel

Prettige winkel

De levering was echt snel: volgende dag al binnen. Ruim aanbod in een overzichtelijke webshop. Dik tevreden!

Prima geregeld

Dit was mijn eerste bestelling en ik heb niets te klagen. Goede informatie over de verwerking van de opdracht en de levering. De site is duidelijk en de fysieke winkel komt professioneel over.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk