Snelle en correcte levering

Heel goed, dag nadien alles correct gekeverd

Alles naar wens !

Snelle afhandeling - verzending - top !!

Geweldig goed service

Geweldig heb zondag alles besteld en vandaag binnen gekregen . En wat zijn ze prachtig ze hebben veel keuze geweldig . Echt een aanrader!!!

Betrouwbare winkel

Ik heb twee keer bij e-smokewinkel.nl besteld. Ze hebben echt brede assortiment en ze bieden echt snelle levering. Ik daar alles vinden wat ik nodig heb.

volgende dag bestelling al ontvangen

Netje optijd goede info top service:)

Bestelling snel bezorgt

Goede e-winkel.

Zeer goed, maar ik heb nog steeds mijn bestelling 202000293 niet ontvangen 😢 , dus ondertussen nieuwe geplaatst welke ik gisteren wel ontvangen heb.

Snel en goed

In de avond besteld volgende dag in huis !

Top levering

Goede kwaliteit !

Heel goed de coolste van de vaporesso 5 sterren

Ik had eerst verkeerd beoordedeeld ik had de coils van vaporesso besteld bij e-sigaret. Maar de bestellingen gingen steeds mis Had het gevoel dat ik iets verkeerd deed 5 maal de bestelling geplaatst maar geen terug koppeling. De volgende dag kreeg ik 5 bestellingen bij e-sigaret de heer Marco had 4 bestellingen geannuleerd. Kost 4 X keer €2.- euro totaal €8.- wat ik extra moest betalen omdat dan de prijs omhoog ging was ik niet mee eens. Kan het slecht missen die extra betalingen van €2.- per stuk. Maar ik heb de bestellingen op tijd gekregen. Dus een dikke duim.👍👍

Gewoon goed

Geweldige levering

De levering was echt geweldig, binnen een dag binnen en vind daarom die 5 sterren nog TE weinig, hadden er van mij wel 10 mogen zijn , maar helaas hebben ze dat er niet op staan... Ook per telefoon helpen ze je daar geweldig ik heb er niks op aan te merken, ga zo door mensen!!!!

Goed product, ruime keus, snelle levering

Justfog (C14) gekocht. Prachtig en fijn product. Levering volgende dag. Website(prestatie) kan beter.

Fijne webwinkel

Goede webshop veel keuze en snelle levering.

Altijd snelle levering

Veel producten. Netjes verpakt.

lijkt de overtoom wel

snel gedaan super

Tot nu toe perfect.

Erg tevreden over mijn bestelling, ik kon bij hun iets vinden wat andere niet hadden.

Goede ervaring!

Bestel vaker. Altijd goede en snelle service.

Waanzinnig

Goede website met duidelijke uitleg werkelijk alles wat je maar kunt bedenken (denk ik dan) kan je hier bestellen snelle levering

uitgebried collectie

grote collectie snelle levering

Snelle correcte levering.

Gebruik Millers liquid, een nadeel is dat je de flesjes niet helemaal leeg kunt maken. Zit een rand bij de hals die het onmogelijk maakt helemaal leeg te schenken, misschien punt voor verbetering. Leveringen zijn altijd correct en snel geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Top bedrijf super

Echt een aanrader

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!