Goed en snelle levering!

Duidelijke website en snel geleverd.

Snelle levering, goede service

Veel beter dan gemiddeld , er is veel rommel te koop op internet

Snel in huis!

Snelle, vlotte service

Snelle, vlotte service

e-liquids

Liquids besteld. Verkeerd geleverd en ver overstreden houdbaarheids datum. (tht 03-19) Voor 1 liquid een tegoedcode gekregen, en die over de datum moest ik maar gewoon dampen, is niets mis mee. En dit gebeurd overal zo, zei hij. (nog niet meegemaakt elders) Nu 2de bestelling gedaan omdat ik die code alleen op deze manier kan gebruiken. Zit er weer een liquid bij die over de houdbaarheidsdatum is. tht 08-19. Dit was dus 2x en niet weer, jammer!!!

Verzending snel en zeer goed verpakt

Goede service en een ruim aanbod

Zeer lage prijzen, veel kennis over de producten en uitstekende service. Mede door het ruime aanbod blijf ik hier bestellen!

Wauw

Goeie service! Vandaag krijg ik hem binnen maar vaker een maatje van me besteld en echt top spul!

Fast and ITEM IN CONDITION AS DESCRIBED

Ik heb genoten van de diensten, het was erg snel en het product kwam zoals beschreven. Ik raad anderen aan om deze website te bezoeken en bij hen te winkelen.

zeer goed en zeer snel.

Alles zeer correct en netjes verpakt ,zondagavond besteld en maandag al geleverd.

Heel echt simpel

Je kan alles vinden wat je wilt en het site werkt heel goed

Zeer tevreden!

Website is overzichtelijk, betaling is ook makkelijk en de producten worden de volgende dag thuis geleverd! Zeker een aanrader. Makkelijk en betrouwbaar!

Makkelijk overzichtelijk en verdomd snel

De webshop is zeer duidelijk dat maakt het een stuk overzichtelijker, verder is mijn ervaring erg fijn zeker de snelle bezorging en mij ervan op de hoogte te houden wanneer de producten werden gepakt aangeboden en moment van bezorgen maakte het allemaal ook erg betrouwbaar.

de bestellingen worden snel geleverd

wat ik wel merk is dat de coils snel opraken en vaak dunner zijn dan andere coils. voor de rest ben ik zeer tevreden met de produkten

Makkelijk bestellen en snelle levering goede service

Mijn bestelling werd binnen één dag afgeleverd. makkelijk bestellen zonder verzendkosten. Producten zijn van goede kwaliteit.

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Mijn bestelling werd binnen één dag afgeleverd. Fijn dat alle gezochte producten aanwezig waren en in een verpakking toe werden gezonden. Bestellen via de website ging snel en gemakkelijk.

Snelle levering top

Snelle levering en klantvriendelijk

Slow

Slow delivery but other than that good service. I just don't like vaping though. It's so much worse than smoking. GTFO with that crap.

uitgebreid en snel

snelle levering en uitgebreide assortiment

Werkt goed en snel

Werkt goed en snel

Naar verwachting

Niets meer of minder, zoals getoond

Niks op aan te merken.

Laagste prijs, snelle verzending, makkelijk bestellen zonder verzendkosten en ook een echte winkel, handig als je in de buurt bent (Ridderkerk) en dingen in het echt wil zien!

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!