Snel levering goede kwaliteit niet duur

Goede ervaring uitsteken bedrijf

Goede ervaring!

Spullen goed verpakt, En niks mis mee! Snelle levering. Hier ga ik in de toekomst zeker vaker wat bestellen!

Slechte service, komen beloftes niet na

Hun claim "voor 22:00 uur besteld, volgende dag geleverd" is een lachertje. Heb vijf dagen op m'n pakketje moeten wachten. In deze business niet zo handig. Daarnaast reageren ze op geen enkele mail. Deze webshop is echt de moeite niet waard en ik hoop echt dat iedereen hier met een grote bocht omheen gaat.

Goede service,

Goede ervaring, goede kwaliteit aan smoke middelen!

Prima site veel keuze ,aanbiedingen

Als ik iets bestel is het de volgende dag al in huis en dat vind ik heel erg fijn de help desk werkt ook fijn als er wat is wordt je vriendelijk te woord gestaan en zo hoort het ga zo door smokewinkel

top shop met oneindige keuze en snelle service

đŸ‘đŸ»

Snelle service goede producten

Je krijgt een trick en trace code en kan je bestelling dus volgen. Goede service. Veel keuze op de website

Mijn bestelde product voldoet precies aan de omschrijving

De Esmoker was een dag na bestellen keurig bezorgd. De omschrijving op de site is accuraat en daardoor ook de verwachting. Ik had in het begin even moeite met het losdraaien van de bijvul schroef en ben toen deskundig geholpen door de helpdesk.

zeer goede service

mijn bestelling was snel binnen,top hoor

Lange bezorgtijden en matige service

Lange bezorgtijden en matige service

Langere levertijd i.v.m. de vakantie. Had op de website aangegeven moeten worden, is wel aangegeven via het antwoordapparaat. Producten zijn top, prijzen ook.

Goede service en snelle levering

Al meerdere malen besteld en zeer tevreden.

Teleurstellend

Mooie brede assortiment, maar helaas niks ontvangen en wordt ook niet via de mail geholpen.

TOP

Snelle levering en goede prijzen

Fijn

Goede levering

Snelle levering, prima produkt! Tevreden "vaper"

Inmiddels 2 jaar rookvrij en ben blij met mijn vape apparaat. Bestellen via e-smokewinkel is een aanrader.

Onvolledig geinformeerd

Op de site werd niet aangegeven dat er een vakantiesluiting was. Hierdoor niet zoals beloofd voor 22u besteld, volgende dag in huis. 1,5 week moeten wachten zonder tekst en uitleg. Uiteindelijk via Facebook-post vernomen dat er een sluiting was. Klantenservice onbereikbaar. Vind ik enorm jammer.

Perfecte informatie en goede materialen

Op de site vind je goede informatie, zowel voor beginnend e-roker als voor iemand die wat dieper wil graven. Dat helpt enorm bij de aanschaf. Goede prijs, accurate levering: ik ben fan.

Uitgebreide collectie met goede bezorging

Royale collectie, eenvoudig te bestellen en super netjes bezorgd.

"Voor 22:00 bestellen morgen in huis" werkt niet bij deze zaak.

Ik heb iets besteld hier omdat ik het snel wou hebben. 5 dagen later toen ik niets hoorde heb ik ze nog geprobeerd te bellen maar ze waren gesloten i.v.m. vakantie. Ik kreeg mijn besteling 8 dagen daarna. Het had duidelijk op de website moeten staan.

Snelle levering, goede service!

Eerste keer besteld via e-smokewinkel. Verzending, zelfs op zondag snel. Service prima in order bij een incomplete bestelling. Direct nagezonden. Zeker aan te raden!

Onbereikbaar voor garantie

Vele bestellingen gedaan bij deze webwinkel maar onlangs ging een recent gekochte e-smoker stuk. De webwinkel gebeld en gemaild voor een vraag over garantie maar zonder succes. Geen reactie op mijn mails en aan de telefoon krijg ik een melding dat 'ze op vakantie zijn'.

Als ik bestel weet ik dat het goed is

bent echt boos wilt mij flasen off zo

U VRAAG OM EEN AANWORD IK HEB BETAALD HEB NIET EENS DE PAKET IS NIET AAN GEKOMEN HEB NIKS BENT ECHT BOOS SO SLECHT HEB IK NOOIT MEE GEMAAKT

Matig

Bijna een week moeten wachten op mijn bestelling terwijl het op voorraad is. Donderdag ochtend rond half 7 besteld, week erop pas geleverd. Staat op de website, voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis. Niet dus. Voor mij geen bestelling meer.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk