supersnel

Goeie producten

Goeie producten snelle levering

snelle verzending, goed product

Goede wzbsite

Snelle levering, veel keus en goede prijzen

Snelle levering, makkelijke website.

Snelle levering, goede producten

De producten worden altijd snel geleverd en passen doorgaans door de brievenbus.

Super snel besteld en net zo snel bezorgd! Prima

Mijn vaste leverancier was gesloten ivm vakantie, dus E-smokewinkel geprobeerd. Bestelling verliep prima, evenals de betaling en notificaties over het orderproces. Keurig verpakt de volgende dag in de brievenbus.

Bestelling was snel, service ronduit belabberd

Product bleek kapot bij aankomst. Nu blijkt dat mijn 14 dagen vervallen aangezien verpakking geopend is. Wil het pakket retourneren. Heb deze naar wens aangevraagd over de telefoon. Maar nogsteeds niks ontvangen om mijn pakket mee te retourneren. Word vervolgens over mail niet gehandeld en weer naar het telefonisch afhandelen verwezen. Nu ruim anderhalve week verder nog geen stap verder.

Alleen leverkosten te hoog

Recommend

Fast shipping, good prices, professional service!

Ik bestel altijd via de website & het is allemaal snel geregeld, opgestuurd & bezorgd. Heerlijk!

Klantvriendelijkheid kan beter

Moest eerst een account aanmaken. Geen bevestigingsmail gekregen dat mijn account geactiveerd was. Bestelling voor 22.00 gedaan, ik kreeg geen bevestigingsmail over mijn geplaatste bestelling.na 3 dagen nog niks gehoord, heb ik erheen gebeld. Volgens de medewerker had ik diverse mails ontvangen, klopte mijn email adres, zowel mijn postvak in en spam gecheckt. Geen mail. De medewerker zei dat ik rustig moest afwachten. Uiteindelijk is mijn bestelling aangekomen. Veel te laat en voor 22.00 besteld volgende werkdag in huis klopt dus ook niet. Jammer dat er geen betere communicatie was.

Slecht

Voor 22u besteld volgende dag in huis? Heb nu 4x keer besteld en 4x komt het 2 dagen later binnen

Super goed.

Snelle levering. Goede kwaliteit. Veel keuze op de website. Alles samengevat gewoon top.

Goede kwaliteit, snelle levering

Zie titel

Snelle levering.

Ik heb mijn bestelling binnen 24 uur binnen gekregen.

Super snel binnen, Top

Snelle levering, goede service en een super product!

Geen hulp bij defecte e smoker

Heb een Orca Solo besteld, blijkt te lekken, na mailtjes en proberen te bellen geen enkele reactie. Gelukkig met afterpay betaald, dan moeten ze wel wat laten horen. Zeer vreemd dit!

Snel besteld en geleverd!

Snel besteld en geleverd!

Wauw!! Wat een E- pijp met geweldig mooi design

Geweldig design ! Wat een genot zo’n E smoker pijp Mooie doos met poëzie van Einstein! Was een cadeau voor een vriend en hij is er zo ontzettend blij mee. Echt houten pijp met standaard van leer. Hij was verbaasd! Snelle en correcte levering! Koop je spullen toch bij Kiyoh! dan weet je dat het goed zit joh!

Mijn producten besteld en netjes de volgende dag via de post geleverd. Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen en ook de verschillende betaalmethode. Al met al ben ik een hele blije consument die hier veel vaker spullen zal bestellen.

Geweldig product en snelle en goede levering

5 uur smiddags besteld volgende dag netjes in doos geleverd +accessoires en de prijs verhouding is top al bij al super ervaring.

Erg veel keuze en netjes en op tijd bezorgd

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!