Slechte shisha pennen

Pluspunten

Snel geleverd! Bedankt :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd, en precies naar verwachting, en met een heerlijke chocoladeletter

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Online bestellingen worden snel bezorgd. In de fysieke winkel word je heel vriendelijk, goed en vooral eerlijk geholpen. Er wordt je niets 'aangesmeerd om maar te kunnen verkopen'. En net voor Sinterklaas zat er een choco-lettertje bij, heel attent

Het enige wat ik soms wat jammer vind, is dat ik op zaterdag niet even snel kan langsrijden omdat de fysieke winkel dan gesloten. Maar dit ongemak mag eigelijk geen naam hebben

Pluspunten

Pluspunten

Beste wat er bestaat !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

The products choices and trustful services

I recieved a defect product and im waiting to recieve another one and its been a long time waiting , a simple refund choice is better so we can order another product sooner

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn coil was stuk dus ik moest een nieuwe bestellen. Onder het mom van voor bepaalde tijd besteld zelfde dag verzonden heb ik de bestelling geplaatst. Het artikel was ook dezelfde dag verzonden echter was deze 3 dagen kwijt waarna ik hem pas in het weekend ontving. Bleek ook de verkeerde coil te zijn, niet meer naar omgekeken en ga er wss nooit meer bestellen.

Pluspunten

Alles heel netjes verpakt, het is precies zoals het er staat en supersnel bezorgd. Ik ben zeer tevreden!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ruime keus

laatst 3 wegwerp e-sigaretten besteld, waarvan er 2 al leeg waren bi jontvangst! Deze kon ik du sal direct wegwerpen. Zonde van mijn geld dus. Wordt voor verzending niet gecontroleerd of de batterij nog goed is ?

Pluspunten

Goede informatie, bestelhulp voor de juiste producten die ik nodig had. Snelle verzending van het bestelde, echt vandaag besteld, morgen in huis. Uitstekende prijszetting tegenover concurrentie.

Smaken van e-liquids met CBD mogen van mij wat uitgebreid worden.

Pluspunten

Op tijd geleverd

Pluspunten

Pluspunten

Snel leverbaar en niet duur.

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle verwerking van de bestelling , vlotte bestelling ! Kreeg zelfs er chocolade letter kadoo, heel attent!

Geen idee

Pluspunten

Mooie snelle levering bestel al ruime tijd hier mijn liquids nooit problemen gehad het is even bestellen en klaar het licht al bijna op je deurmat

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Heel duidelijke website

Bonnen lezen!

Pluspunten

Één van de weinige bedrijven in Nederland waar ik het product waarnaar ik opzoek was voor de juiste prijs en kleur kon kopen. Ik kreeg de track and trace gelijk de volgende dag binnen (ook al was dit op een zondag)

Pluspunten

Bestelling vlot binnen

Pluspunten

fijn dat ik even gebeld werd omdat er een product niet op voorraad was. goede service

Pluspunten

Goeie prijzen en snelle levering.

Grotere selectie liquids

Noordenweg 20