hele snelle levering

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

**********

Heb een vape besteld en die doet het niet sinds dag 1. Contact gezocht via de mail maaar wordt gewoon genegeerd. Ondertussen kunnen ze mij wel mailen voor deze onzin. ****** bedrijf

Goede voorraad en snelle verzending!

Goede voorraad en snelle verzending!

Uitstekend!

Mijn bestelling die moest verzonden worden naar Vlaanderen was de dag nadien al aangekomen.

Goede producten, prettige communicatie

Perfecte service en snelle levering

Prima ervaring Totaal geen klachten

Ruime keuze, snelle verzending!

Lekker smaak

Niet goed

Heb u al eerder mail verstuurd..dat de spullen die ik heb gehad kapot waren..de flesjes lekte en de e.sigarat was kapot ..en tot o heden..nik hebooedn

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

Tot nu toe nog niets ontvangen post nl !?!?!

6 dagen geleden gesteld en vandaag mailtje gestuurd omdat ik nog niets binnen gekregen heb. Nog geen reactie gehad. Ik wacht af.

Prima en snel

Fijne ervaring

Duidelijke site en snelle levering Goed verpakt en voor herhaling vatbaar!

Snel geleverd Goed verpakt

Great!

Fast delivery and great products, thanks!

• Did you ordered online or have you visit our store? Ordered online

Super makkelijk

Gewoon goed geregeld!

Super en snel geleverd

Goede service en snel verzonden

Goede bezorging snelle levering veel keus en betrouwbaar

Snelle bezorging en goed geleverd. Veel assortiment en erg betrouwbaar

Snelle levering tegen correcte prijs

Niets aan te merken

In een woord top ik heb deze vapes besteld en zijn super. Heel blij met mijn bestelling.

Jammer dat er geen foto's meer bij de producten mogen. Alles goed gegaan en snel bezorgd.

Probleem met PostNL

PostNL vloog in de ballen. Zogenaamd woensdag bezorgd maar donderdag daadwerkelijk in de brievenbus gedaan. Maar de rest is alles goed.

Makkelijke website en snel geleverd

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!