Snelle en nette service

Site loopt soms vast, maar ondanks dar alles keurig en snel geleverd gekregen.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Zorgvuldig verpakt en snel verstuurd

Ruime keuze, breed assortiment! Goede service.

Super snelle levering

ze maken waar wat er wordt beloofd. Brievenbus pakket dus geen gedoe met thuis zijn.

Snel en goedkoop

Snel geleverd en in vergelijking met andere e-smoke winkels aantrekkelijke prijzen.

Snelle levering Alleen Ske crystal bar altijd uitverkocht

Duurt lang voordat bestelling wordt geleverd.

Duurt lang voordat bestelling wordt geleverd. Wordt niet geantwoord op email die ik gestuurd heb.

Prima product, snel geleverd

Bestelling gedaan, binnen 1 dag bezorgd. Product voldoet aan de verwachtingen

Snel en goede service

Altijd een snelle een goede service. Vaak op vooraad.

Goed service

Overzichtelijke website met veel keus en een snelle bezorging!

Van a tot z geregeld

Makkelijk zoeken, snel besteld en binnen gekregen zoals vermeld.

Top, vlotte service!

Heel fijn dat het zo snel geleverd wordt!

Goede prijs kwaliteit verhouding. Smaakjes zijn erg lekker en de 0mg Nicotine vapes helpen mij om minder sigaretten te roken. Ik ga zeker vaker bestellen.

Alles snel ontvangen, prima service!

Prima produkt,echt een aanrader!

Goede en snelle levering!

Batterijen besteld voor mijn e-smoker. Zijn heel fijn!Ook makkelijk wat kleiner en leuke kleurtjes. Ik ben tevreden.

Veel keuze, snelle bezorging en makkelijke website. Zeer tevreden!

Top levering !!!

Makkelijk en handig

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!