Heel tevreden

Goeie website, snelle levering!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Veel keus en snelle levering

Snele service

Snelle service en goeie veder niks om aan te merken.

Liquids

Very good liquids :)

Ging niet helemaal soepel

Was blij om te zien dat alles wat ik wou op voorraad was, in tegenstelling tot andere online winkels. Echter had ik na 3 volle dagen mijn bestelling nog niet binnen. Na 10minuten wachten aan de telefoon werd mij verteld dat iets niet op voorraad was en daarom werd mijn volledige order vast gehouden. Hier had ik graag een email over gekregen.. De rest van mn order alvast verzenden was niet mogelijk omdat hun winst dan zou verdwijnen.. Daar heb ik best begrip voor maar een bericht en keuze hierin was wel fijn geweest.

Snelle levering en fijne website

Ik vind het een fijne website en erg duidelijk

Goede producten

Producten zijn zoals het hoort en levering is snel!

Supersnel

Geweldig assortiment en een supersnelle levering! Gemakkelijk te bestellen zonder problemen. Een aanrader!

Snel geleverd en ruime keuze

Goed!

Makkelijk te vinden. Snelle levering.

Zeer uitgebreide collectie

Ik vond de site prettig werken en een zeer uitgebreide collectie van smaken van 0% nicotine. Snel verstuurd en ontvangen

Makkelijk bestellen. Duidelijke site en een snelle levering

Goede en snelle levering

Producten voldoen aan de verwachting. Duidelijke omschrijving. Overzichtelijke website en snelle nette levering!

Breed assortiment en goede service

Goede service en snelle verzending

Anel geleverd

Enkel jammer dat postnl mijn pakket niet op de afgesproken lokatie heeft bezorgd, maar ergens anders heeft gebracht

Zeer Tevreden!

Snelle levering! netjes verpakt. Nette service Hardstikke bedankt

Bestelling snel en zorgeloos ontvangen.

Bestelling snel en zorgeloos ontvangen.

Gewoon goed

Ik heb de juiste spullen voor een mooie prijs ontvangen. Ik ga vaker bestellen.

behulpzaam en duidelijke informatie

Een probleem met de voorraad van een product is heel netjes en snel opgelost! Daarnaast staat er duidelijke informatie op de website en is de bezorging snel

Erg goed

Vlotte levering en goed,top.

Quick and easy!

Ordered through the website on Monday, received by Wednesday. Super easy process! Nothing much to say. I'll be ordering from e-smokewinkel.nl again!

• Did you ordered online or have you visit our store? Ordered online

Snelle levering. Goed verpakt.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!