Uitstekende service

Originele producten met een snelle verzending, zal hier vaker bestellen!!

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Goed aanbod, snelle levering

Ik was op zoek naar specifieke coils en de e-smokewinkel is de enige die ze hebben in nederland. Top.

Snelle levering en goede producten

Overzichtelijke site

Overzichtelijk, mis de foto's wel, snelle bestellung en afhandeling. Ruime keuze naar ieders wens.

Snelle verzending en levering top!

Ik raad deze webshop aan omdat het een enorm snelle service is. Ik had in de avond besteld en de volgende dag was het al in huis! Het zat goed en stevig verpakt!

Gekregen wat ik had besteld op de afgesproken tijd, daar hou ik van.

Zoals het gewoon hoort

Grandioos

Snelle levering en duidelijke site

Snelle levering.

Helemaal top.

Nog steeds niks ontvangen

Een bestelling geplaatst en betaald. Een track and tracé gekregen. Op vrijdag de melding dat het donderdag ervoor geleverd word. Op zaterdag nog niks. Gebeld, maar de klantenservice geeft niet thuis. Kan pas op maandag bellen tussen 12.00 en 17.00. Post NL gebeld, die zeggen dat ze nog niks aangeboden hebben gekregen. Gemaild naar e-smokewinkel. Die zeggen dat post nl wel vaker problemen heeft. Zeg het maar. Ik mijn geld kwijt en geen pakketje ontvangen

Ervaring is super word volgede dag netjes geleverd

De bestelde artikelen werden goed verpakt en zeer snel geleverd

Snel duidelijk klaar

Lekker

Fijn dat ze bezorgd worden

Slecht

Op de google foto staat iets anders. Ik heb een migo apparaat gekocht. Was totaal anders dan in ee google foto. Ik kon ook niet terug brengen omdat het open was. Ook hele slechte service

Alles werkt naar behoren.

Reedelijk na 3 dagen netjes in geleverd door brievenbus .top kwalitijd.

Snelle service???

Dr staat op de site binnen 1 dag verzend..maar nu 7 dagen laten nog Niks ontvangen/ ook geen Track en trace code.. OOK GEEN REACTIE OP MN MAILTJE. Erg vreemd. Zal denk ik ook hier Geen verdere producten Kopen. €€€€

Levering op tijd en goed product.

Levering was snel. Kwaliteit van het product is goed. Ik ben tevreden.

top

top

Uitstekende e-smoke winkel voor alle vapes.

Vriendelijk te woord gestaan over een beter alternatief voor Dvtch Amsterdam vapepennen. Overgestapt op Elfbar die in verhouding goedkoper zijn. Twee opzetstukjes per smaak en een batterij die je zelf kunt opladen met usb-c kabel. Vapepen los besteld met diverse smaken, die, inderdaad nog smaakvoller zijn. Meer waar voor mijn geld en een betere kwaliteit. Goede service. Snelle verzending.

Alles was geweldig

Ik ben tevreden over je en bieden is niet nodig Alles is op tijd verzonden

Mega ok

Lekker snel

Site is duidelijk en scherpe prijzen. Altijd snelle brievenbuslevering. Jammer dat door de wetgeving de smaakjes straks verboden worden.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk