Groot aanbod

Producten zijn goed omschreven

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Goede klantenservice

Ik was op zoek naar mesh GTX coils van 1.2 ohm en e-smokewinkel.nl was de enige webshop waar ik die kon bestellen. Bij alle andere webshops stonden die vermeld als niet leverbaar. Ik ontving echter de regular coils. Toen ik hierover gebeld had met de klantenservice bleek dat die 1.2 mesh coils niet meer te bestellen zijn, alleen dat was niet op de site vermeld. De medewerker heeft toen direct de site aangepast en voor mij een retourlabel aan laten maken, zodat ik ze kosteloos retour kon zenden en ik mijn aankoopbedrag incl. verzendkosten teruggestort kon krijgen.

Goed, snelle levering

Wel jammer dat je 4,95 verzendkosten moet betalen. Bij andere aanbieders is het gratis.

Snel geregeld

Binnen één dag gearriveerd

Ruim assortiment en snel ontvangen

Niets op aan te merken.

Doen wat ze beloven.

Snel bezorgd

Vapekings hanteert een lagere totaalprijs voor geen verzendkosten betalen, maar deze winkel heeft wel meer op voorraad. Ook is mijn levering handig verzonden in een brievenbus pakketje, en was het snel geleverd. Bedankt!

Snel verzonden en binnen

Snelle bezorging

Makkelijke en overzichtelijke website, veel keuze en snelle bezorging.

Bestelling snel en inzichtelijk afgehandeld

Vlotte levering, product zoals besteld

Goede smaken en snelle levering

Snelle levering en goede producten

De bestellingen worden altijd snel geleverd zeer tervreden over het aanbod . Prettige webshop !

Bestelling snel geleverd alleen vond ik het lastig om de smaak te kiezen omdat er alleen een kleur wordt aangegeven.

Zoals gewend van smokewinkel: prima

Snelle levering. Makkelijk bestellen

Goed, veel keuze en snelle verzending

Goede service en snelle levering. Juiste omschrijving van de producten op de website. Kortom, top!

Fijne snelle levering

Prima opgelost

Uiteindelijk is het gelukt telefonisch contact te zoeken. Mijn order was blijven liggen als backorder, daarover had ik geen bericht ontvangen. De artikelen die niet op voorraad waren, zijn vervangen door andere artikelen en het pakje is dezelfde dag nog verzonden. Hartelijk dank. ORD-202217128

fast delivery with good quality

fast delivery with good quality

Great first time experience!

Shipping was fast and I like the variety of options the store stocks! Thanks :)

Prefect site makkelijk bestellen

Brievenbus post, super

Lekker snel

Snel en goed

Prima en snelle bezorging

Bestelling na week nog niet ontvangen.

Ik heb mijn bestelling na een week helaas nog steeds niet ontvangen. Twee keer achteraan gegaan maar krijg geen reactie. Jammer.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!