• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

zoals het moet zijn.

zoals het moet zijn.

Heel goed en zeker qua communicatie

Zeer snelle levering en zeer snel met reageren op mail verkeer. Vaste klant erbij.

Makkelijk te bestellen & snelle levering in keurige envelop

Snelle levering en duidelijke webshop

Veel keuze, snel geleverd

Veel keuze. Snel verzonden. Je wordt goed op de hoogte gehouden door mails betreft je bestelling

Makkelijk en snel

Eenvoudig producten te vinden op de site en een snelle levering. Tevens aantrekkelijk geprijsd!

Snel goedkoop en prettig

Voor de eerste keer besteld, omdat wij willen stoppen met roken en dus als tussenstap vapen. Uitgebreide keuze, ook nicotine vrije vapes. Denk wel de meeste keuze van alle websites die ik had bezocht. Snelle levering en absoluut tevrede.

goed en snel

binnen een dag geleverd en de producten waren als beschreven

Snelle levering, prima service

Snelle levering en prima prijs

Snelle levering en alles was goed

Vriendelijk

Snelle levering en erg aardig aan de telefoon

Ruime keuze , snelle levering !

Eerste ervaring , ruime keuze en snelle levering

Het ging prima

Makkelijk alles in winkelwagen en makkelijk bestellen. Duurd alleen even voordat het binnen is.

Heel tevreden!

Snelle levering en goede informatie

Goede producten en snel geleverd

Goed product, snel en goed verpakt geleverd

Makkelijk en snel

geweldige producten

groot assortiment en mijn favo. zijn van het mer Bar Juice 5000. lekker voor mensen die van dispossible smaken houdt

Prima product en levering

gewoon zoals het moet zijn

Prima service en snelle levering

Niks mis mee

Makelijk bestellen

Redelijk makkelijk om te bestellen iets waar ze niets aan kunnen doen is dat ze niet meer in België mogen leveren

Makkelijk, snel en de juist info over afleveren!

De website is gemakkelijk en klantvriendelijkheid ingesteld. Mijn producten waren op voorraad en het was besteld en de volgende dag in huis. De juiste info over het bezorgen en wat ik helemaal fijn vind is dat het als brievenbus pakket word verstuurd.

Fijne online wibkel

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!