Ik ben telefonisch ook netjes te woord gestaan. Ik maak sinds kort gebruik van de voodoo dragon plus met 510 aansluiting. Ik gebruik mijn eigen bovenstuk. Die erbij geleverd wordt is nogal mannelijk van uitstraling.hopelijk kan ik deze accu ook los kopen. Mijn oude accu smolt stuk aan de lader, dus in Spanje de vodoo moeten kopen. Die was boven verwachting. Maar ik ben zeer tevreden. Mvg. Mariette

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Zeer goed!

Waterpijp besteld, snelle levering en veel smaken.

Zeer goed niet zo dik net een sigaret

Had er al een maar doordat ik nu terminaal ben heb ik voor de zekerheid er nog maar eentje gekocht dan heb ik reserve heb er goede ervaring mee en mijn zus had ze ook besteld en mijn dochter ook dus ga zo door

Top service binnen 24 uur!

De gewenste Pod snel gevonden en het bestellen was gemakkelijk. Ik had mijn bestelling de volgende dag keurig verpakt in huis. e- smokewinkel.nl beveel ik dan ook iedereen aan.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Snelle levering!

Snel correct

Snelle levering niks op aan te merken

Zeer net bedrijf! Aanrader!

Zeer net bedrijf, had een product besteld en die kleur was niet meer leverbaar, werd keurig telefonisch contact met me opgenomen. Had de bestelling de volgende dag binnen! Zeker een aanrader!

Snel verzonden en uitstekende kwaliteit!

Overzichtelijke site en de bestelling was snel verzonden. De volgende werkdag al! De producten zijn het geld waard en van goede kwaliteit! En nu weer bezig voor mijn volgende bestelling. Zoek niet verder maar bestel bij e-smokewinkel.nl !!!

Goede webshop en snelle levering.

Prima! Snelle levering.

Volgende dag in huis.

Good price and quality

Good price and availability on products

Duidelijk en snel

Makkelijke site en snelle levering top!

Groot assortiment lage prijzen

Veel keus in e-sigaretten, duidelijke uitleg, makkelijk bestellen en afrekenen, snel geleverd.

Was snel en netjes geleverd.

Niets op aan te merken perfect gewoon

Slechte service bij defect e sigaret

Justfog compact 14 gekocht met urgentie gezien kapotte oude Justfog net voor vakantie. Op tijd ontvangen echter bij het uitpakken van de doos viel de justfog uit elkaar. Zaten geen schroefjes in! Snel mail gestuurd met foto’s gezien vakantie over twee dagen…Het antwoord: Oh dat is vervelend echter u dient eerst te retourneren voordat we iets kunnen doen…. Ongelofelijk! Heb bij een andere leverancier snel een nieuw gekocht die op dezelfde dag geleverd is gezien mijn vakantie. Dat is nou service!

Had niet verwacht dat het zo snel binnen zou Ijn toppie ga zo door

Keurig verpakt en snel geleverd!

De bestelling was in orde en snel geleverd binnen twee dagen.

Supersnel

Supersnel en netjes afgeleverd, helemaal blij

Perfecte levering zoals beloofd

De site is gemakkelijk te navigeren en in de wink zelf is het altijd n fijne service.

Goed verlopen

Ondervond moeilijk heden met bestellen en betalen. Met behulp van de medewerker uiteindelijk goed gekomen Snelle levering

Ik ben er erg tevreden mee

De vape zijn erg lekker en de smaakjes van de vape zijn top

Ruime keuze, sneld besteld en snel geleverd!

Uitstekende ervaring!

Snel, voordelig en betrouwbaar!

Voor het eerst besteld, dus altijd even afwachten van wat wordt beloofd, maar ik ben dik tevreden met de correcte afhandeling.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!