Super goeie e smoke winkel

Goeie service, snel in huis en heerlijke vapes

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Keurig verpakt bezorging bezorgdienst gaf aan is bezorgd in de brievenbus om 12 uur maar was 2

Product naar verwachting

Meer dan uitstekend!

Besteld en snel geleverd!

Snelle en goede levering

prima geregeld

Geen klachten hoor

prima snelle levering.

fijne ervaring

Snelle levering, voorraad in orde.

Snelle levering en goede service

Uitstekend,

Snel bestellen - wel helaas een vies smaakje

Bestellen gaat redelijk makkelijker, iets moeilijker omdat ze geen fotos mogen laten zien van de producten. Helaas had ik er een echt vies smaakje bij besteld. Retourneren is dan helaas omslachtig en duur voor 1 vape. Maar ik ga hier zeker vaker bestellen!

Hele snelle levering en hele fijn vapes!

Goede winkel

Dat is best e-smoke winkel. Groete assortiment, snele service. Allen is moelijk zonder foto's keuze, maar denk ik dat is door nieuwe regels.

goede service

Uitstekende webwinkel

Uitstekende webwinkel: Producten goed op voorraad Op tijd verstuurd en in huis zoals aangegeven Prima scherp geprijsd

Snel verzonden

Lekkere smaken

Meer voorraad dan andere webshops en snel geleverd!

Gewéldige service.

Had een opstart probleempje met mijn e-sigaret en kreeg na mijn berichtje gelijk dé oplossing! Echt super!

vriendelijk personeel en super snelle bezorging

zowel de winkel als online top service

Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding

Snel geleverd en voldoen naar verwachting.

Gaat wel

Niet t gevoel dat ik een peuk gerookt heb

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk