Snelle verzending

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Online bestelling gedaan

Goede en snelle service.

Werd goed op de hoogte gehouden van mijn levering.

Snel en betrouwbaar

Ik ben snel geholpen en kreeg mijn bestelling volgende dag thuis.

Snel, simpel en betrouwbaar

Ik heb bij E-smokewinkel.nl een startset van Geekvape besteld. Netjes de volgende dag verzonden en de dag erna geleverd. Fijne website, duidelijke product omschrijving en netjes geleverd volgens afspraak.

Duidelijke site en snelle levering

Telefonisch contact was erg vriendelijk daar ik wat vragen had. De prijs/kwaliteit verhouding is top!!

Zeer blij

Had zooit verwacht dat zo snel kwam en goed bedrijf en betrouwebaar

Goed assortiment, adequaat geleverd

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Prima webshop!

Top, had in de avond besteld en de volgende dag keurig geleverd!

Fijn, veel keuze en super snelle levering :).

Snelle levering in de brievenbus dus je hoeft het niet op te halen!

Doet wat het omschrijft

De smaak wat je besteld komt echt goed overeen in werkelijkheid

Very good service

Excellent experience

Makkelijk site om te bestellen met snelle levering!

Goed en makkelijk, terugkoppeling over levertijd heel goed!

advies gekregen wat niet klopte

omdat ik niet wist wat voor een soort coil ik nodig had belde ik een medewerker die gaf het advies dat ik "deze"moet hebben . Natuurlijk geloof ik een vakman ! dus besteld maar helaas ze pasten niet - dus telefonisch contact gehad met !! ja helaas een opengebroken verpakking neem wij niet terug (in een verpakking zitten 4 nog eens verpakte coil in en daarvan had ik een geopend ) dus de hele verpakking niet meer terugnemen en ik moest ook nog de verzendkosten betallen !! echt een keer klant nooit meer klant

Ik had de bestelling snel in huis waardoor ik gelukkig niet zonder vloeistof zat.....super bedankt

Snelle levering vriendelijk aan de telefoon

Snel besteld en dag erna in huis, top!!

Bestellen ging gemakkelijk na telefonisch contact met medewerker. Medewerker gaf artikel nummer door en na invoering gemakkelijk besteld! Volgende dag alles keurig in huis!! Prima prijzen én goedkoop. Zeer tevreden met producten. Bij twijfel….. bel met medewerker!!

Gekregen wat ik wilde

Netjes en snel verzonden

Goede eerste ervaring met deze webshop

Gevonden wat ik wilde hebben voor goede prijs

snel en overzichtelijk

verzending was snel en voor een starter was het redelijk overzichtelijk wat benodigd was, mag op zich wel iets duidelijker.

Groot assortiment, word altijd goed geholpen

Groot assortiment,goed personeel en goed bereikbaar.

• Heeft u een bestelling online gedaan of heeft u onze winkel bezocht? Winkel bezocht

Snelle en goede levering

Snelle levering en de bestelling klopt

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, en snelle levering. Dank hiervoor

Zeer duidelijke informatie op de site. Snelle levering. Makkelijke te bestellen

Snel en duidelijk

Ik had de bestelling 2 dagen later in huis en het paste door de brievenbus dus geen gedoe met thuisblijven voor de bezorger.

Zeer matig

Er stond voor 18:uur besteld volgende dag in huis, klopt dus niks van. Expres vrijdagmiddag besteld omdat ik zaterdag een feestje had. Helaas kreeg ik pas dinsdag de vapes binnen.

Noordenweg 20

2984 AG Ridderkerk

Over e-smokewinkel.nl

DE GROOTSTE ELEKTRONISCHE E-SIGARETTENWINKEL VAN NEDERLAND, MEER DAN 250M2 VAPEGEAR ONDER EEN DAK!