Het is absoluut waar dat het leggen van de vloer (in april/mei) niet optimaal is verlopen, waarbij de legger niet Eijerkamp is (om maar alle misverstanden te voorkomen), maar één van onze leggers. Vervelend dat u het zo heeft ervaren, waarbij wij in de veronderstelling waren dat het is opgelost. De ervaringen met deze vloer heeft er inmiddels toe geleid dat wij gestopt zijn met deze leggers en alleen nog maar werken met onze eigen legservice, waar we gelukkig goede resultaten mee hebben en bijna dagelijks vloeren netjes opleveren. Wij bieden u graag aan om de huidige situatie van de vloer bij u thuis te komen beoordelen en in gesprek te gaan hoe we het gaan oplossen.
Mede naar aanleiding van uw bevindingen hebben wij inmiddels besloten om alleen nog maar te werken met onze eigen legservice, die uiteindelijk ook de vloer naar tevredenheid bij u geplaatst heeft. Bedankt voor de opbouwende kritiek en geniet van uw mooie nieuwe huis.
Bedankt voor de goede review. Plinten is inderdaad punt van aandacht, dat we ook hebben besproken met onze leggers. Veel plezier met uw nieuwe vloer.
Bedankt voor uw reactie. Wij zullen de leggers voor de zekerheid er nogmaals aan herinneren dat restafval gewoon verwijderd moet worden na het leggen van de vloer, hetgeen ook bijna altijd gebeurt. Veel plezier met de nieuwe vloer.
PVC vloeren van hoge kwaliteit koopt u gemakkelijk en voordelig online op mFLORshop en Myfloorshop. Wij bieden u gelegde en ongelegde PVC vloeren aan uitsluitend van A merken. Met een persoonlijke aanpak, heldere productvoorlichting en een uitgebreide PVC collectie, voorzien we je van alleen de beste service. Onze collectie bestaat uit topmerken die zich onderscheiden in kwaliteit, innovatie en stijl. Er is een passende vloer voor ieder interieur! En met onze legservice ben je verzekerd van een perfecte afwerking en jarenlang woongenot. Dit alles doen we voor een scherpe totaalprijs, zodat je niet verrast wordt met bijkomende kosten.