Laden reviews...
Prima verhuizer.
19 August 2023
Arend
Gorssel
De eerste keer dat ik met AN Verhuizers ging verhuizen, was fantastisch. Echt aanpakken en niet zeuren tot de laatste minuut! De tweede keer was de koffie nog niet klaar. Geen gemopper, maar dan eerst maar aan de slag en binnen no time was ik over.
16 August 2023
Margot
Eindhoven
Jeroen
Elst
Heldere communicatie. Eerlijke prijs. Nette en harde werkers. Zeer tevreden.
Bert
Nijmegen
Goede communicatie. Goede kwaliteit en een fijn klein team met korte lijnen. Denken goed met je mee. Transparant. Inboedel in opslag geweest en daarover ook alleen maar lof.
M
Mook
Prima verhuisbefrijf,vriendelijk,professioneel,en correct in alles.
11 February 2023
Jan
Zutphen
Verhuizing afspraak zo geregeld. Super & zeer goed verhuisteam ... aanrader!
5 February 2023
Arthur
arnhem
Goede gezellige club sterke mannen die goed op elkaar zijn ingespeeld. Communicatie per mail verloopt ook vlot.
5 February 2023
Conny
Apeldoorn
Correct personeel
Gerrit
Huissen
Op tijd verhuisdozen gebracht, zodat ik zelf kon inpakken en registreren wat er in de dozen zit. Prettig personeel. Vriendelijk en netjes.
Wim Kreuk
Tiel
Met AN Verhuizers is het prettig en soepel communiceren. Men houdt zich aan afspraken en leveren uitstekend werk. De verhuizing verliep vlot en in goede harmonie.
Annelies
Haarlem
Alles zelf ingepakt in dozen, door A.N. snel en vakkundig overgebracht. Geen schades, vriendelijk en vrolijk personeel. Helemaal ontzegd en zoals wij het voor ogen hadden
Marcel
ELST
De mannen hebben super hard gewerkt en het was een goed lopend team.Goede samenwerking onder elkaar
14 December 2022
Nel
Bemmel
14 December 2022
Nel
Bemmel
Een geweldige ervaring van begin tot einde. Alles was snel en efficiënt geregeld, en ook op de dag zelf.
26 October 2022
NK
Nijmegen
En daarnaast heeft Arjan meegedacht en oplossing aangedragen bij onvoorziene situatie rondom de werkelijke verhuisdata. Heel fijn!
24 October 2022
Allemans Hartog
Beekbergen
Alles liep erg soepel. Het team werk snel.en effectief en in no time alles was ingepakt en we waren op pad naar ons nieuwe huis. Daar ging ook alles netjes en redelijk snel. Een goede bedrijf met goede prijzen en professionele team.
Garcia Alvarez
Zutphen
Aardige hulpvaardige en meedenkende verhuizers.
Martin
Ede
Fijn bedrijf. Je weet wat je aan toe bent. Op de dag zelf ging het verhuizen best snel. Aardige mannen die ons verhuisd hebben en gaan met zorg om met je spullen.
Joyce
Didam
Fijn voorgesprek en alle toezeggin gen werden nagekomen.De ve4huizing verliro heel rustig en met overleg.Fijne medewwerker1s.
21 October 2022
De Graaf
Rheden
Wat kan ik nog meer zeggen dan hierboven al is aangegeven. Geen enkel commentaar verder. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.
20 October 2022
Bob
Apeldoorn
Een prima contact en zeer tevreden.
Bunt
Wormerveer
Het ging allemaal erg snel. Nette, hardwerkende vriendelijke jongens die binnen no-time de hele inboedel verhuisd hebben.
S
Almere