Filters

4

geen fijne service

Beamer gekocht, bleek niet te werken met ons systeem en boardroom. Retour zenden kost 30% van het aankoopbedrag én € 7,50 portokosten.

 • Aanbevelen? Nee
8

Oplossingsgericht en goed advies

Oplossingsgericht bij leveringsptobleem. Uitstekend advies in keuze voor beamer . Waarom geen 10? Wij moesten zelf 2 keer nabellen om leveringsprobleem vast te stellen. Dit had proactief gecommuniceerd kunnen worden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantvriendelijk

We werden klantvriendelijk ontvangen en kregen koffie aangeboden. Ze nemen hier alle tijd om verschillende beamers te laten zien waardoor je de juiste keuze kan maken.

 • Aanbevelen? Ja
8

goed, nu nog een goede aanbieding

uur van te voren gebeld voor huur beamer. Beamer stond klaar. Ter plekke getest, uitstekend beeld. Goede uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
8

grote deskundigheid!

Men luistert goed naar je specifieke wensen en vervolgens wordt dit goed vertaald in een passend aanbod op maat en persoonlijk Ook worden kosten noch moeite gespaard om het je echt naar je zin te maken met de gekozen beamer en scherm. Ze laten je zelf voelen wat goede en slechte ("B-kwaliteit") schermen zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel vriendelijk en begrijpend aan de telefoon.

Mijn ervaring bij Beamerexpert was prima. Er werd goed geluisterd naar wat ik wilde, en het advies was prima. had de aankoop gedaan voor een Epson EH-TW7000. Het was geweldig geweldig en helder beeld, maar toen ik er achter kwam dat in deze beamer geen interne luidspreker in zat, heb ik even gebeld, en kon ik de beamer omruilen voor een een Epson beamer EH-TW7100 met bijbetaling van het verschil . Kreeg ik ook nog €5 korting. Alles was binnen een dag geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
7

proactief

Na aankoop beamer vastgelopen in de aanschaf van de bijbehorende tas. Geen nood tas is opgestuurd met een factuur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Gda. Beamer exper, Een hele fijne beamer en de beste wat er is. Heel makkelijk om te bedienen. Dankje. Met vriendelijke groet, A. Haurissa ( kerk )

 • Aanbevelen? Ja
8

prima ervaring

Alleen telefonisch moeilijk te bereiken af en toe.

 • Aanbevelen? Ja
10

top

Geduldige uitleg en snelle service

 • Aanbevelen? Ja
10

Kan niet beter

Snel geleverd; superbeamer voor zeer goede prijs!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer behulpzaam en snal

Goed bruikbaar advies gehad en zeer snelle levering. Product is in goede conditie ontvangen. Zeer tevreden met Beamerexpert.nl

 • Aanbevelen? Ja
8

Artikel prima

Artikel iets later geleverd dan verwacht

 • Aanbevelen? Ja
8

Ruim voldoende

Beter later dan nooit. Factuur was wel op tijd. Hopelijk gaat garantie in op leverdatum en niet factuurdatum

 • Aanbevelen? Ja
8

heb gekregen wat ik vroeg

Zelf een product uitgezocht via internet en dit besteld bij Beamerexpert op basis van reviews en eigen kennis/kunde. Ben prima geholpen door medewerker van Beamerexpert en levering/betaling is gelopen zoals afgesproken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Advies gevraagd voor het aanschaf van een beamer. Tot in de puntjes geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en deskundig advies

Blij dat wij onze reserve afstandsbediening bij beamerexpert gekocht hebben. Ze zijn goed op de hoogte van de opties en mogelijkheden en bieden snelle service.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

Uitstekende service. Komt afspraken na. Beamer was geruime tijd niet meer te leveren. Goede voorlichting voor een alternatief en goed op de hoogte gehouden over de levertijd van het alternatief.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Had een kabel besteld die niet op voorraad was toe hebben ze mij gebeld en een andere kabel voorgesteld die veel goedkoper was en net zo goed. Zeer goede service en meteen de volgende dag geleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Wij wonen in Frankrijk. Een van onze grote genoegens is films kijken met een beamer op een scherm van bijna 3 meter. De bestaande (een Epson TW9000) was 12 jaar oud en begon mankementen te vertonen: minder helder, vale kleuren, regelmatig een blauwe, soms gele, streep verticaal door het beeld. Beamerexpert gebeld. Een zeer instructief gesprek met de medewerker. Hij stelde de juiste vragen, en kwam heel gericht op de eventuele optimale vervanger: de Epson TW9400. Afgesproken t.z.t. de beamer te vervangen. En wat de streep betreft, adviseerde de medewerker een reparatiebedrijf waar ze goede ervaring mee hadden (misschien zou het alleen een kwestie van schoonmaken zijn en konden we nog een tijd plezier van de bestaande beamer hebben). De technicus van dat bedrijf zei tijdens het telefoongesprek een paar dagen later, al na 30 seconden: 'kapotte LCD printplaat, niet te repareren, is dying'. Opnieuw contact opgenomen met Beamerexpert en toen bleek de beoogde vervanger op last van de importeur dezelfde week 300 euro duurder te zijn geworden. Maar we kregen hem voor het oorspronkelijke bedrag. Vrijdag besteld, op maandag in Frankrijk bezorgd. En hij hangt inmiddels aan het plafond. En wat een verbetering! Het is een buitengewoon positieve ervaring geweest, veel expertise, zeer inlevend en uitermate klantgericht en het record wat betreft bezorgen in Frankrijk. Dit bedrijf is een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super klantgericht en snelle respons

Beamer gekocht met extra snoer, heel blij met alle technische info die ik kon uitvragen en ook uitstekende service en afhandeling. Ik moest het product zakelijk bestellen met factuur en ook het pakket naar een specifiek pakketpunt hebben en het was allemaal geen enkel probleem. Prijzen zijn ook uitstekend, hun laagste prijs garantie is geen marketing maar een goeie service. Al met al zeer aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vlot en goed georganiseerd

Eenvoudige aankoop via goed opgezette website, met erg snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja
7

Communicatie kan beter

Na mijn informatie aanvraag snel contact gehad en een goed advies gekregen! Nadat levering van product uitbleef zelf contact op moeten nemen. Kreeg meerdere verhalen te horen die niet op elkaar aan sloten. Heb dit ook aangegeven maar vervolgens nooit meer een reactie gehad. Tevens geen info dat Netflix niet op een reguliere weg geïnstalleerd kon worden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Betrouwbaar.

Na een paar keer te beloven dat ze me gingen terug bellen en mailen en dat niet gebeurde, heb ik ondanks toch nog een goede ervaring dat uiteindelijk alles goed is verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
6

6

Vriendelijke houding maar laat gebeld toen de bestelling vertraagd was. Wel goed bereikbaar

 • Aanbevelen? Ja

Over Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij de expert op het gebied van beamers en alle beamer accessoires. Wij onderscheiden ons door onze snelle manier van reageren en door onze servicegerichte instelling. Met onze websites voorzien wij niet alleen in de behoeften van de zakelijke markt, maar ook in die van onze particuliere klanten. Het is onze visie om alle producten en diensten aan te bieden die mensen nodig hebben om succesvol te kunnen presenteren én om ervan te kunnen genieten. Wij staan altijd tot uw beschikking voor vragen en voor een advies op maat. We helpen u graag! Voor welke producten kunt u bij ons terecht? Beamers, beamerlampen, projectieschermen, large displays, digiborden, videowalls, beugels en trolleys, videoconferencie oplossingen, thuiswerk oplossingen, samenwerken, digital signage, room- en desk booking. En vast nog meer ;). Bezoek onze showroom in het hartje van Haarlem aan de Ridderstraat 29. Wanneer u persoonlijk advies wenst en producten wilt zien, maak dan een afspraak in onze showroom en bel met 023-5517909. Onze experts staan voor u klaar!

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.