Snel gevonden

Het onderdeel dat ik nodig had heb ik snel gevonden en makkelijk besteld.

Geweldige service!!

Geweldige service. Onderdeel besteld op zondagavond, en dinsdagmiddag al in huis. Superlevering. Alles ging heel gemakkelijk. Bedankt voor alles Japoto Parts.

Super service!

Super service en advies.

Snel geleverd, prima product

Zeer overzichtelijke website met gedetailleerde informatie over het produkt, een dashboardonderdeel. Ik heb nog even gebeld en werd professioneel en vriendelijk te woord gestaan. Top!

Doen wat ze zeggen

Toppers

Prima snel geleverd

Zag tr keuring uit

Super snelle levering

Zou altijd hier weer bestellen Super service

goede service en een goed onderdeel

netjes geholpen en correct net goed verstuurd

...

een fijn bedrijf waar ik al jaren zaken mee doe

een fijn bedrijf met mensen die wat voor je willen doen en net dat extra stapje voor je willen zetten

Eerlijke onderdelen voor nette prijs.

Bestel vaak toyota onderdelen. Tot op heden altijd nette onderdelen. Altijd netjes verpakt. Snel geleverd.

Er wordt geleverd wat er is afgesproken!

Goede en snelle reactie's

Snelle service nette prijs

Uitstekende ervaring, duidelijke foto’s, oef verpakt, volgende dag al in huis en prijs was goed, zeker een aanrader.

Goed service de ondedelen komet optiid en goed prijs

Perfecte service

Na mijn verkeerde artikel heb besteld en ontvangen. Snel via mail contact het goede artikel ontvangen.

Super goed en snelle levering zeker nu met feestdagen

Zeer goede hoedenplank

Goede service en snelle levering

Alvorens het plaatsen van mijn bestelling gebeld met de mensen van Japoto, waardoor ik vriendelijk ben geholpen. De volgende dag was de bestelling al in huis en de onderdelen waren super! Hartelijk dank!

zorgvuldig en behulpzaam

prima ervaring ! op de hoogte gebracht van de bestelling en zending.

altijd succesvol

Producten zoals beschreven, snelle verzending en professionele verpakking

Altijd goed!

Meerdere malen onderdelen besteld en gewoon altijd goed. Prettige contact en de snelle levertijd!

Snel en goed geleverd

Superb!

Ik heb een startmotor gekoch, superb! Highly recommended!

Erg goede en snelle levering met t juiste onderdeel

Erg net bedrijf wat snel reageert en goede onderdelen leverd voor t juiste bedrag.

Stadsweg 37

9917 PV Wirdum

Over Japoto Parts

Japoto.nl gespecialiseerd in Japanse & Koreaanse auto-onderdelen, groot magazijn met meer dan 70.000 gebruikte auto onderdelen met garantie voorradig, snelle verzending door geheel Nederland en daar buiten. Dagelijkse aanvoer van jonge Japanse & Koreaanse schade auto's deze worden gedemonteerd om het magazijn op peil te houden.