Filtre

Ben zo fijn en goed geholpen Goede sevice

Goede service en zeer vriendelijk personeel

Snelle reactie

Snel en vriendelijk.

Netjes

Goede dienstverlening

Bestelling van een Honda papieren map, met daarin de Honda Civic papieren was binnen 3 dagen binnen. Ik had alleen de Map nodig dus de Boekjes worden niet gebruikt en zijn gratis op internet te verkrijgen.

Vriendelijke communicatie , en snelle service.

ik heb Japoto parts al aan diverse collegas aanbevolen.

Kwalitatief goede onderdelen en snelle levering

Positieve ervaring, aantal MX5 onderdelen gekocht. Onderdelen in nette staat ontvangen en snel geleverd

Altijd snelle levering

Dat is zeer fijn

Een zo goed als nieuw onderdeel binnen 48 uur in huis.

Top service en advies bij Jap auto.

keurige prijs en snel geleverd!

Via onderdelenlijn snel gevonden.. keurige prijs inclusief verzenden

Snel verzonden en goede service

Helemaal top

Snel en netjes geantwoord op mijn vragen. Item wat ik besteld had erin gezet. En het werkt super

Het bestelde onderdeel paste uiteindelijk toch niet. Retourneren was gemakkelijk en de terugbetaling stond snel weer op mijn rekening.

Snelle reactie en dito levering

Ondanks dat ik maar een klein onderdeel nodig had en het onderdeel uit een unit moest worden losgemaakt, ben ik voor een redelijk bedrag goed en snel geholpen.

Snel geleverd, product zoals omschreven, TOP !

Sleutel besteld voor Toyota Yaris met afstandsbediening Werkt perfect op de auto (deze hebben we aan kunnen programmeren aan de auto)

Snelle levering en goede kwaliteit

Zeldzame kleur en auto had japoto liggen wat ik nodig had. Super service

Geweldig. Erg tevreden.

Geweldig. Precies wat ik nodig had. Goed verpakt en heel snel geleverd.

Geweldig bedrijf!!!

Helaas had ik iets besteld wat eigenlijk niet nodig was. Het probleem lag ergens anders maar door hun 3 mnd garantie en retourbon was het zo weer retour gestuurd en geld paar dagen later ook weer op de rekening. Adviseer ze graag verder en hebben ze het niet , dan weten ze meestal wel een ander betrouwbare bedrijf die misschien kan helpen.

Zeer positief en klantvriendelijk

Na telefonisch contact gehad te hebben omtrent vragen van beschikbare velgen zijn deze in overleg met een medewerker direct verwerkt. Deze direct verzonden en binnen enkele dagen geleverd. Top klantvriendelijkheid Peter

prima geregeld volgens afspraak

afneembare trekhaak kogel besteld ,omdat het nogal wat puzzelwerk betrof was het fijn dat er direct meegewerkt werd met foto`s en afmetingen ,top service !

Goede prijs en service

Achterklep compleet besteld, goede kwaliteit En prima bezorgservice.

Snel en goed

Snelle levering en items zoals beschreven

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV