Prima geregeld allemaal

Prima geregeld na dat ik spullen had besteld

ALTIJD PRIMA

JUISTE MENSEN EN ALTIJD PRIMA PRIJS

Goede service, vriendelijk

On de eerste instantie het verkeerde artikel gekregen. Na 1 telefoontje direct goed geholpen. Het juiste onderdeel wordt direct kosteloos opgestuurd.

Altijd het gewenst resultaat

Professioneel & goed

Top geregeld !!

zeer professional en Service hoog ! werd ook gecontroleerd of het echt de goede was , en scharnieren zaten er bij .

Plezierig!

Meedenkend en meewerkend

Goede service en snele levering

Vriendelijk en deskundig te woord gestaan over het onderdeel. Na bestelling via internet is het onderdeel snel geleverd.

Snel geleverd en het onderdeel werkt perfect

Goede omschrijving en snelle en goede levering

Ik ben zeer tevreden. Goede product omschrijving en na bestelling goede en snelle verzending. Een echte aanrader.

Prachtig

Zeer goede service

Super snel

Super snelle service onderdeel besteld dezelfde dag verzonden

snel geleverd

snel geleverd en deskundig personeel aan de telefoon

SNEL EN GOED GELEVERD

Gebeld betaald en snel geleverd

Prima bedrijf

Prima en snel

Levert wat ze beloven

Was op zoek naar onderdeel

Enige Firma dat direct geeft gereageerd op mail . Ik was dringend op zoek naar Mitsubishi deursloten met sleutels en zij hebben mij deze binnen de 4 dagen laten afleveren aan mijn deur in Belgie . TOP en zeer vriendelijk.

goed advies en snelle service

Afspraken gemaakt en alles is prima geregeld, 1 dag na betaling de bestelling binnen.

Zeer snel geleverd

Het product was zeer snel geleverd Maar helaas het het beugeltje was de verkeerde Mijn aanvraag was voor het beugeltje aan de bestuurders zijde Ik kreeg de passagier zijde Nu heb ik er 1 reserve

Zijn werk heel goed

ik heb optijd ontvangst

Kan niet beter

Gewoon goed.

onderdeel

Onderdeel was juist en op tijd

goede afwikkeling

Al meerdere keren iets besteld en altijd op tijd en de goede onderdelen

Kwalitatief goed product tegen schappelijke prijs

Ik werd professioneel geholpen. Ik ben zeer tevreden over het product en de vriendelijke dienstverlening. Heel netjes verpakt. Dat de DHL er een zooitje van maakt is Japoto niet aan te rekenen. Desondanks dik tevreden.

Snel en goed produkt.

Eenvoudig bestellen, snel geleverd, goed verpakt en goed product.

Prima product tegen goede prijs. Zeer snelle levering. Aanrader.

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV