Artikel past niet . Ondanks zelfde auto en type en bouwjaar

Artikel past niet, ondanks zelfde bouwjaar en type auto

Zeer vriendelijk en accuraat

Netjes en op tijd opgestuurd.

Keurige foto die overkomt met het geleverde

Netjes en ook tijd geleverd wat getoond werd

Keurige levering, in zeer goede staat voor een mooi prijsje

Keurige levering, in zeer goede staat voor een mooi prijsje

Doen moeite om je onderdeel te vinden. Vriendelijke medewerkers

uitstekend service

Vriendelijke klantenservice en levert snel.

Betrouwbaar en snelle levering

aardig mensen

bestelling kon telefonisch aangepast

Bij de bestelling van een aircopomp voor een aygo was ik vergeten om te vragen naar de bouten na een telefoontje ontving in de volgende dag alles per post , super

Snelle levering, goed functionerend onderdeel

Kilometerteller is snel geleverd en werkt naar behoren. Zorgvuldig verpakt. Ook goede info om te achterhalen of het onderdeel compatibel is.

Ondedelen

Top service en goed product voor een super prijs

Prima bedrijf,vlot,normale prijzen.

Aircopomp besteld,prima kwaliteit,snel geleverd en netjes te woord gestaan aan de telefoon.

Correct

Correct

Onderdeel snel geleverd. En goede service

Prima service en snel

Snel verzonden en ondanks wat beperkte werking van product -die zelf te verhelpen was, prima alternatief aangeboden mocht het product toch niet gaan functioneren

duidelijke informatie en correcte bezorging

Nogmaals duidelijke informatie en afspraken worden nagekomen

Perfect uitgevoerd

Dinsdag besteld en woensdag geleverd

goed.

Ik had een zonneklep voor een rav4 besteld, maar die zou niet passen op onze auto. Heb daar een mail over gekregen en het geld is terug gestort. Ik vond het fijn dat er mee gedacht wordt en alles is goed afgehandeld.

snel het juiste onderdeel in huis

begin van de middag besteld, volgende dag in huis! Geen 10 want onderdeel was redelijk beschadigd wat geen probleem was in mijn geval maar was niet gemeld

snel geleverd en goede onderdelen

goede onderdelen goede prijs en snel geleverd alles volgens afspraak

Snel en goede kwaliteit/ prijsverhouding

Perfecte levering en kwaliteit van de goederen.

Op zoek naar een thuiskomer, terecht gekomen bij JAPOTO. Tegen een schappelijke prijs geslaagd voor een nog nieuwe velg met band. Zeer snelle en goede levering. Ik raad JAPOTO aan iedereen aan.

Altijd correct

Telefonisch auto vriendelijk en altijd de juiste onderdeel voor een betaalbare prijs

Het onderdeel was de juiste. Het functioneerde goed. De prijs was prima. Het was erg goed verpakt. En ik had het binnen 4 werkdagen binnen.

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV