Snelle levering! SUPER!

Had niet beter gekund @

Toppy…, ik ben blij en tevreden mee met deze site!

Ik ben paar keer besteld, er was uitstekend en prima service,topp!!

juiste onderdelen op voorraad voor een goede prijs

Goed geholpen

TOP

TOP bedrijf

prima bedrijf

Vriendelijk aan de telefoon met duidelijke uitleg hoe mijn onderdeel vinden en online bestellen

Super bedrijf

Top bedrijf!

Very good

Very good thanks

Perfect.

Heel makkelijk passend onderdeel gevonden; super snel geleverd en klaar!!

Supper geholpen

Na even bellen met elkaar alles duidelijk of het ook passen zou en mee denken hoe het te versturen. En ook nog eens echt vriendelijk tewoord gestaan

Zeer goed geholpen

Zeer correct

Zeer nette service

verbazingwekkend

De service was uitstekend, vlot en reageerde snel. De verkoper was eerlijk en het product dat hij aanbood was precies zoals beschreven en afgebeeld. Dankjewel.

Artikel zoals omschreven

Goeie nette onderdelen

Onderdelen super snel binnen en nette kwaliteit

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Prima koplamp voor een Toyota Auris. Goede communicatie

Snel en goed

Iets besteld en de volgende dag sl bezorgd. Ongelooflijk. Chapeau

De onderdelen werken perfect, je kunt ze bestellen.

Ik heb een gasklephuis besteld voor een Mazda MX 5 ND. Hij werkt perfect en de acceleratieproblemen zijn verdwenen. Snelle levering en garantie.

Prima product

De bestelde antenne voor mijn Niro snel geleverd en zag er prima uit. Inmiddels geinstalleerd en werking ook in orde.

***

Wielkuip gekocht ( niet compleet). Er ontbreek een plastic plaat (3,5 cm x 30 cm) zit aan de onderkant van de wielkuip (horizontaal voorzijde). Onderdeelnummer K7026 LH. @ Ik heb inmiddels een compleet wielkuip gekocht voor € 50.

Fijne ervaring telefonisch, maar ook met onderdelen retourneren goede ervaring. Top, ga zo door.

Uitstekende

Snel geleverd en bestelling was precies zoals door hun beschreven

Top. Site helpt je goed opweg om het juiste onderdeel te vinden. Onderdeel is snel geleverd en is goed verpakt zodat t niet beschadigd raakt.

Vlotte levering / juiste prijs

Vlotte levering / juiste prijs Onderdelen zagen eruit zoals opgegeven / nette en vlotte aflevering

Prima snelle service

Prettig. Snelle levering. Juiste onderdeel.

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV