Snelle levering en topservice

Bestelde onderdeel snel in huis. Helaas was het niet helemaal in orde. Gemaild met Japoto en werd direct een oplossing voorgesteld. Prima service!

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Onderdeel is netjes verstuurd en bleek nieuw te zijn.

Netjes geholpen aan de telefoon en het onderdeel was helemaal nieuw. Bedankt

Geweldig geleverd

Had een aanzuigslang besteld, zag er heel goed bijna als nieuw uit.

Goed en snel.

Goed, snel en normale prijzen.

Snelle service!

De advertentie van de velgen, die ik nu heb gekocht, gaf de mogelijkheid tot WhatsApp-contact. Binnen het uur antwoord op mijn vraag! 2 dagen later had ik de velgen in huis.

Klantvriendelijk bedrijf

Ze zijn altijd vriendelijk en komen hun afspraken na. De prijzen zijn redelijk.

GEWELDIG!

Al meerdere keren besteld bij Japoto dit is het enige bedrijf in Nederland met personeel wat meedenkt en niet vies zijn om even iets voor je uit te zoeken onderdeel niet goed geen probleem kan zo terug 2 dagen daarna al me geld terug kortom een goed bedrijf met zeer nette gebruikte onderdelen en lekker ouderwetse mentaliteit niet ***len maar poetsen tevens telefonisch goed bereikbaar en reageren zeer snel op mail mijn cijfer zeker een 10!

Snel en goed

Achterlicht besteld kia picanto, snel bezorgd goed verpakt. Complimenten.

top

top bedrijf

Perfect bedrijf

Perfect bedrijf

Super goed service en snel en groot assortment Geweldig

Perfecte service

Product in de afbeelding klopt 1/1 met het gewenste product. Wordt super snel geleverd. Dit bedrijf is een aanrader.

Matig

Onderdeel (raamheffer) Had precies hetzelfde euvel (gebarste kunstof montage blok) als degene waarvoor we een nieuwe hebben aangeschaft. Hebben de aanschaf porijs terug gekregen maar niet de verzendkosten. Conclusie je besteld een onderdeel. Hebt uiteindelijk niets en je bent geld kwijt.

Vriendelijke medewerkers

Snele servies en goede contacten telefonisch

Super onderdeele

Beste Qualität gute Preise

Volge de dag al bezorgd

Heel blij met de hoedeplank ga als ik weer wat moet hebben zeker bij jullie kijken

Goed geholpen en op tijd ontvangen.

Zeer goede ervaring en deskundige medewerkers.

Snel geleverd en artikel goed

Keurig bedrijf, onderdelen in perfecte staat

Wij bestellen al jaren daar verschillende onderdelen, zijn altijd op tijd geleverd en in keurige staat. Top.

Nagenoeg perfect

Goede en snelle levering. Jammer dat ik het pakketje niet kon volgen, maar ik weet niet of dit aan Japoto gelegen heeft.

snelle service

snelle service en goede producten

Prima bedrijf, vlotte en correcte afhandeling

Aangekochte delen als omschreven, prijs/pret verhouding ook prima

Het duurde 2 dagen langer dan beloofd was .

We bestelden een hoedenplank om 14 uur in de middag . Als je voor 16 uur besteld dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. We kregen de hoedenplank pas 3 werkdagen later.

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV