goed advies en snelle service

Afspraken gemaakt en alles is prima geregeld, 1 dag na betaling de bestelling binnen.

Zeer snel geleverd

Het product was zeer snel geleverd Maar helaas het het beugeltje was de verkeerde Mijn aanvraag was voor het beugeltje aan de bestuurders zijde Ik kreeg de passagier zijde Nu heb ik er 1 reserve

Zijn werk heel goed

ik heb optijd ontvangst

Kan niet beter

Gewoon goed.

onderdeel

Onderdeel was juist en op tijd

goede afwikkeling

Al meerdere keren iets besteld en altijd op tijd en de goede onderdelen

Kwalitatief goed product tegen schappelijke prijs

Ik werd professioneel geholpen. Ik ben zeer tevreden over het product en de vriendelijke dienstverlening. Heel netjes verpakt. Dat de DHL er een zooitje van maakt is Japoto niet aan te rekenen. Desondanks dik tevreden.

Snel en goed produkt.

Eenvoudig bestellen, snel geleverd, goed verpakt en goed product.

Prima product tegen goede prijs. Zeer snelle levering. Aanrader.

Bestelling keurig afgehandeld

Bestelling compleet en keurig afgehandeld. Track en tracé werkte alleen niet; daardoor onduidelijkheid over de leveringsdatum.

Snel geleverd en kwaliteit als verwacht

komen afspraken na

Je wordt er nettjes behandelt en de prijs kwaliteit is goed

200 procent tevreden.

Enorm snelle verzending. 1 minpuntje, dubbele verzendkosten. (2artikelen in 1 doos)

Snelle levering goede prijs

Verkeerde onderdeel geleverd. Op kenteken en chassis nr. Geselecteerd. Omruilen veel te omslachtig!!

Verkeerde type onderdeel geleverd. Zie boven.

Prima service. Gevonden wat ik zocht. Volgende dag in huis, zoals was toegezegd. Aleen bleken de verzendkosten en BTW bijna net zo hoog als die voor het onderdeel zelf. Maar het onderdeel is geplaatst en alles werkt weer. Dus al met al meer dan tevreden.

Zeer snelle levering, alles heel vlot verlopen.

Goed en snel geleverd

Onder deel nodig gehad gezocht bij jullie en gevonden goede site en makkelijk te vinden onderdeel past perfect ,en zeer snel geleverd

perfect

Altijd vriendelijk en snel geholpen.

Netjes en goed geregeld

Prima geregeld

perfect

kennis van zaken

vriendelijke mensen goede service en komen de afspraken na

vriendelijke mensen goede service en komen afspraken na

Snel en accuraat

Even gebeld voor jet juiste onderdeel Binnen 48 uur in huis. Prima