goed bedrijf, werd keurig geholpen

aan te raden, ook snel geleverd

Prima service, snelle levering!

Alles is prima! Fantastisch Bedrijf.

zeer netjes en snel geleverd,

Zeer netjes verpakt , en snel geleverd,--- Aanrader voor alle Swift Rijders

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen

Uitstekende snelle levering

Goede service. Artikel was in prima staat.

Slechte verpakking

Ik heb hier een achterbumper besteld, hij was verpakt met alleen 1 laag bubbelplastic zonder doos ofzo, de punten van de bumper waren er doorheen gescheurd dus die waren onbeschermd en er zijn meerdere Clips afgebroken

Blij met de aankoop

De aankoop is snel geleverd en ben tot zover zeer tevreden met de geleverde motor. Zeer nette motor! Dank hiervoor. Goede prijs en vriendeliijk behulpzaam personeel. Het is nog te vroeg om een oordeel te geven of de motor technisch in orde is, maar daar ga ik wel van uit met de lage kmstand. Fijn dat er garantie op zit mocht er toch iets mis mee zijn

het was top

Snelle bezorging onderdelen betaalbaar mooie prijzen vriendelijk personeel aan de telefoon helpen ze je goed

Mijn bestelde onderdeel arriveerde al de volgende werkdag, supersnelle service!

Happy with your customer care

Good services en nice customer service

Snel en vakkundig geholpen

Snel vakkundig geholpen voor een markt conforme prijs

correct behandeld met retourzending, ook financieel.

correct behandeld

top product!

zochten voor een tucson een achterdemper een belletje met japoto en met 2 werkdagen( zat weekend tussen) later een top einddemper in huis.

Snelle levering, en kompleet met bevestigingsbout

Prima geholpen

Telefonisch deskundig geholpen. Artikel was zeer goed verpakt. Het juiste onderdeel ontvangen (aircoleiding). Nu blijkt pomp ook stuk te zijn. Ik hou mij aanbevolen voor een pomp voor Hyundai i10 van het jaar 2010. Hoop wat op de website te vinden. Met vriendelijke groeten G van Hekken

uitstekende service en website

uitstekend geadviseerd na vragen van mijn zijde via de mail. Na bestellingen betaling lag alles keurig klaar op de afgesproken dag.

Goede ervaring en snelle levering

Als ik op zoek ben naar onderdelen krijg ik snel een antwoord of ze het hebben of niet. Zo ja. Dan sturen ze het snel op. En als het achteraf niet nodig blijkt te zijn. Krijg je netjes het geld terug.

Altijd een fijne samenwerking!

Het is vaak een fijne samenwerking indien wij de juiste onderdelen zelf niet op voorraad hebben. Met vriendelijke groet, Autodemontage Klaas Boer

Goede service Snelle en goeie levering Evt retour formulier er al bij

Duidelijke en snelle communicatie.

Top.

Prima, netjes optijd geleverd en goed i gepakt.

Super geholpen

verkeerde geleverd , 1 telefoontje en dag later goede onderdeel in huis super,

Snel en makkelijk besteld en geleverd

Goed en snel

37 Stadsweg