goed bedrijf! duidelijk en komen afspraken na

goed bedrijf! duidelijk en komen afspraken na

Top!!

De volgende dag het bestelde onderdeel binnen. Top service!!

Prima !

Alles volgens afspraak verlopen

Top service!!

Top snelle service bedankt!!!

Snel en netjes verpakt

Top geregeld

Snel geleverd door interne vervoer parts point

Heeeeeeeeeeeeel goed

Je bestel vandaag en morgen hebt je het in huis

Snel en volgens afspraak

Snel, Vakkundig en de juiste onderdelen de dag erop in huis!

Goede prijs, goede omschrijving en zeer snelle verzending van de juiste onderdelen.

Snel en goed

De wielkuip van mijn auto was door een botsing met een stuk blik op de snelweg stuk. Ik vond het onderdeel voor maar 15 euro bij Japoto en de dag erna had ik het in huis. Ik heb het in de badkuip helemaal schoongemaakt. Mijn garage heeft het onderdeel er in een halfuur onder gekregen en deed totaal niet moeilijk over het feit dat ik het tweedehands had gekocht. Top ervaring dus. Soms is een onderdeel bij een demontagebedrijf duurder dan nieuw, maar dit was super? Dank hiervoor. Wat heel fijn is dat je alle onderdelen ziet van de gedemonteerde auto. Dat is heel handig.

Betrouwbare zaak

Heb daar een autodeur besteld binnen 3 dagen was hij binnen was het zelfde als op foto alleen had de koeriersdienst er mee lopen slepen zonde van die mooie deur maar door japoto heel netjes opgelost Ik geef deze man dan ook een 10

top

Goed geholpen en betaalbaar.

Nette correcte levering

j

Netjes en snel behandeld

Goede service en snel verstuurd Voldoet aan de verwachtingen Dank je wel

Deskundige hulp

Japoto was goed op de hoogte van de bijzonderheden van mijn auto.

Passend , origineel, onderdeel ontvangen, in perfecte staat, voor een fractie van de een nieuwprijs,

Onderdeel besteld, prima, gerecycled, origineel, onderdeel ontvangen voor een leuke schappelijke prijs. Stuk goedkoper dan een nieuw onderdeel. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.

top geregeld

Top komen hun afspraken na, perfect.

Prima toeter

Toeter is prima stekker aansluiting iets anders als bij de oude toeter maar deze was van een accord dus vrouwtje iets met tang krapper gezet en blijft nu prima vast zitten

Goed adress voor je gebruikte onderdelen!

Via Japoto Parts heb je je onderdeel snel gevonden, eventueel via ideal de betaling gelijk geregeld en verzonden dezelfde dag!

Excellente service

Meteen de juiste spullen en binnen 1 dag in huis.

Zo als afgesproken ..keurig..optijd geleverd Min puntje .niet vermelden dat er wat krassen op zitten.

perfect

Bestellen zeer snel bezorgd perfect

Duidelijke site en snelle levering

Een duidelijke site en heel belangrijk goede foto’s en beschrijving van de aangeboden producten. Zo sta je achteraf niet voor verassingen Ook de prijzen voor de onderdelen zijn zeer scherp. Na bestelling te hebben geplaatst was de order snel geleverd. Ga zo door!!

Juiste onderdeel prima prijs. DHL slechte bezorging.

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV