Correct en goed

Onderdelen besteld op onderdeel nummer, juiste onderdeel geleverd per ommegaande in de verwachte staat.

uitstekend

Snelle levering. Al diverse artikelen voor mijn oude autootje besteld, maar altijd snel en goed in huis.

Voldoet prima en snelle afwikkeling

Nette site en makkelijk op te zoeken. Product voldoet prime en snelle verzending

Zeer snelle levering.

Het gaat over een radio/cd speler. Snel geleverd alleen werkt de CD speler niet. Er zitten nog diverse CD’s (van de vorige eigenaar?). Deze CD’s willen er ook niet uit. Radio doet het wel perfect.

Net product voor een nette prijs. Vlot geleverd.

Net product voor een nette prijs. Vlot geleverd.

Top service betrouwbaar en vriendelijke mensen

Heel goed .

Heel goed en vriendelijk en heel snel in huis .Dank je wel voor de goeden service.

Naar verwachting geleverd

Snel geleverd Onderdeel precies als afgebeeld op de site

Super service, behulpzaam en vriendelijk

Ik had het verkeerde onderdeel besteld, mocht deze terugsturen en er werd direct meegekeken of het juiste onderdeel aanwezig was.

netteonderdelen en goed verpakt.

Uitstekend!

Stuur besteld voor mijn auto. Was precies als omschreven en erg netjes verpakt. Niks te klagen. Zal hier nog wel vaker bestellen.

Onderdeel perfect

Netjes verpakt en snel geleverd. Zoeken jullie naar extra punten dan zou k de onderdeel reinigen voor verzending. Voor de rest perfect jongens ga zo door!

Snel en correct ingepakt dankewel

perfect

wat je besteld dat krijg je ook

Snelle en goeie service

Zeer goed, snel geleverd. Keurig verpakt.

Onderdeel snel geleverd

Ik bestelde op zaterdagmorgen een linker zijscherm voor mijn Prius 3 omdat ik door een kleine aanrijding wat schade heb. Gelukkig had Japoto het scherm in de originele kleur (2e hands) op voorraad. Het onderdeel is binnen enkele dagen geleverd, prima. Bedankt voor de service! Japoto is een aanrader voor wie voordelige onderdelen voor een Japanse auto zoekt.

prima service, snelle levering

Verkeerde boekje!

Verkeerde boekje.

Onderdeel netjes en snel geleverd , super goed !

Zee goed

Onderdeel is keurig bezorgd en goed verpakt. Best wel belangrijk voor sommige onderdelen.

Onderdelen snel ontvangen tegen goede prijs.

Ik heb een goed ervaring.

Netjes verpakt snel verzonden en precies zoals omschreven

Snelle communicatie

37 Stadsweg