Betrouwbare en snelle service

Vandaag onderdeel besteld dag erna het onderdeel al netjes verpakt in huis. Het onderdeel was ook exact als op de foto's getoond. Absoluut betrouwbare en goede snelle service.

Всё быстро, всё работает. Спасибо.

Я заказывал дверной замок на автомобиль. Большое спасибо.

perfect werkende bestelde onderdeel.

Na zoeken op de side heb ik de juiste onderdeel gevonden. Gemonteerd en uitstekende werking. Dat voor een tweede hands onderdeel. En een goede prijs betaald voor het onderdeel wat ik nodig had.

Prima bedrijf

Heb veerpoot en gordel besteld en had het binnen 2 dagen thuis. Zeer snelle service en niet te vergeten vriendelijk personeel.

Dik voor elkaar

Snelle levering Prima prijs

Geweldig! Goede service!

Hele fijne ervaring met Japoto, nette prijs voor een goed product. Onderdeel exact zoals omschreven en zeer snelle nette Levering.

Goede service en redelijke geprijst

Zoals gewend , goed en snel geleverd

goed geregeld

alles goed geregeld geen gedoe snelle levering delen passen gewoon top

Snelle afhandeling en bezorging

Artikel precies wat ik verwachtte.

Goede service, flexibel en heel accuraat

Een heel goed betrouwbaar bedrijf. Aanrader.

Alles ging goed, helaas paste het onderdeel niet op de auto, bleek van een 4x4 te zijn. Het retourneren ging iets moeizaam, maar alles is goed gekomen.

Gewoon goed en duidelijk. Top!!!

Snelle en goexe communicatie tov bestelde product. Ook met retour sturen ed.

paste perfect het onderdeel

zeer goed

Krijgt wat je besteld en keurig op tijd

Artikelen volgens spec geleverd

Niet goed

Ik heb een product via jullie website gekocht, maar het was zowel defect als in een zeer vuile staat. De verkoper heeft geen aparte foto van het defect gemaakt en dit ook nergens op de website vermeld. Ook is er nergens aangegeven dat het product vuil was. Nadat ik al deze klachten via WhatsApp heb gemeld, verwijzen jullie alleen naar een algemene foto en zeggen jullie dat deze afbeelding beschikbaar was en dat ik het product altijd kan retourneren. Dit is geen correcte manier van handelen. Verkopers die zulke slechte service leveren, zouden hiervoor bestraft moeten worden.

Snelle levering en produkt zoals op de foto

Gewoon goed

Vertrouwd en betrouwbaar

Keurig wederom het bestelde onderdeel verkregen en zoals altijd zeer prima in orde! Een aanrader!

Ben zo fijn en goed geholpen Goede sevice

Goede service en zeer vriendelijk personeel

Snelle reactie

Snel en vriendelijk.

Stadsweg 37

9917 PV Wirdum

Over Japoto Parts

Japoto.nl gespecialiseerd in Japanse & Koreaanse auto-onderdelen, groot magazijn met meer dan 70.000 gebruikte auto onderdelen met garantie voorradig, snelle verzending door geheel Nederland en daar buiten. Dagelijkse aanvoer van jonge Japanse & Koreaanse schade auto's deze worden gedemonteerd om het magazijn op peil te houden.