Netjes optijd de juiste onderdelen.

Precies gekregen wat ik nodig had. Uistekend.

Echt fantastisch. Erg behulpzaam bij het vinden van een oplossing die dan ook gevonden is. Nogmaals een hartelijk dank je wel aan Japoto

Hele goede service

De site is erg duidelijk. Het bestellen van desbetreffende onderdeel ging vlot en hij werd dezelfde dag nog verzonden. Ik zal hier zeker vaker mijn onderdelen bestellen.

Kia schakelaar

Snelle levering.

Gewoon goed

Uitstekende ervaring, al heel wat jaren, komen afspraken goed na en vlotte levering

Goede service en snelle bezorging

Ben zeer goed geholpen , ook toen ik per ongeluk het verkeerde had besteld.

Perfect !!

Zeer maar ook zeer tevreden.

top

goede levering

Snelle en goede service.

Geweldig, snelle levering

Japoto parts is super goed.

Goede kwaliteit en keurig op tijd geleverd!

Top service!

zeer goed bedrijf

hele fijne mensen goed betaalbaar en zeer snelle levering echt een aanrader t.lichtendahl zoetermeer

goede service en personeel weten waar ze het over hebben

zeer goed

Snelle verzending en de juiste onderdelen!

supersnelle levering

Het pakket was supersnel verstuurd en aangekomen. Het artikel was heel goed verpakt.

Vriendelijke en goede service

Altijd vriendelijk. Denken met je mee en gewoon oplossingsgericht.

Teleurstellend

Ik mailde met een vraag over een onderdeel, geen antwoord op de vraag. Heb onderdeel toch gekocht als gok. Moet nog zien als het deugt. Verder snelle levering. Goed ingepakt.

Snel en goede kwaliteit

Op maandagmorgen een achterklep besteld, die nog de volgende morgen bezorgd werd. De klep zag er keurig uit.

warm professional and extremely quick to help.

I am restoring an old Toyota Celica and have been looking for parts, the people at Japoto were great and enthusiastic about it and helped me find parts and also gave advice on other suppliers. Great sevive Ray

De spullen die ik nodig heb af en toe zijn snel besteld via website en de snelle levering vind ik helemaal tof en niet duur en alles goed ingepakt

Contact top

Een stuurkolom besteld (helaas bleek deze krom. Na een vriendelijke medewerker gesproken te hebben kreeg ik direct een ander exemplaar opgestuurd . Helaas breek hiervan de aansluiting niet te kloppen , ook nu vriendelijk te woord gestaan .

goed contact

goed contact

Prima en snel

Niet gemakkelijk.

Veel moeten doen om afwikkeling naar tevredenheid te krijgen . Oorzaak vakantie tijd /corona ???

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV