Goede onderdelen

Snel en goed geregeld. Goede service.

betrouwbaar bedrijf,

hele fijne ervaring ze denken mee en zoeken ook in oplossingen

super geregeld

netjes geholpen ,netjes verpakt snel geregeld en nette prijs

Snelle correcte levering

Onderdeel binnen 2 dagen geleverd

Super service

Prima, dikke 10

Goede prijs kwaliteit.

Goede prijs voor een goed werkend onderdeel, dat dezelfde dag nog werd verzonden, precies wat elke klant graag heeft.

na een herinneringsmail ging het snel

artikel schoon en goed verpakt.

zeer tevreden

goede service en snelle levering

aardig en vakkundig personeel en snelle afhandeling.

had een onderdeel wat helaas niet goed was maar mocht het retourneren. dezelfde dag gedaan en 2 dagen later het geld terug. maar koop er meerdere onderdelen....gewoon goed.

Snel schakelen

Ik had een foutje gemaakt met afleveradres. 1 telefoontje was genoeg om het in orde te brengen. Super klantvriendelijk!

Klant vriendelijk en goede service

super alles was goed

EEN GOED EN SUPER BEDRIJF

Snelle levering , mooi product, ziet er mooi en compleet uit

Zeer goed geholpen

Ze zijn duidelijk en snel

Goede spullen en snel verzonden!

Zoals titel aangeeft, top tent! Ga hier zeker meer bestellen.

Geweldig..!

Zeer goed....vriendelijk aan de telefoon...weten waar ze het over hebben....zeer snelle verzending.....goede factuur..in 1 woord geweldige ervaring...

Boven verwachting

Artikel was keurig in orde en snel geleverd. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Ondanks dat het onderdeel niet pastte kreeg ik alles terug vergoed van de mannen. Zo hoort het als je al stressed over je auto. Dank mannen zodra ik wat zoek kom ik eerst hier.

Goede ervaring, snelle levering

Product voldoet aan verwachting. Snelle levering.

Snelle levering, radio werkt prima en paste ook goed. Alleen afdekfrontje welke al in de auto zit, wilde niet meewerken.

Mijn ervaring was teleurstelling

Ik heb een Lucht aanzuigslang voor mijn Mazda MPV 2000 gevonden, en daarna betaald, en daarna hoor ik via een collega van Japoto Parts, dat de lucht aanzuigslang dat ze hebben gepakt bij een mazda MPV is gescheurd. Heel erg jammer, en daarna heb ik mijn geld terug gekregen. Maar nog steeds ben ik hard op zoek naar een lucht aanzuigslang.

we zijn altijd goed geholpen

we zijn altijd goed geholpen

Snelle service, onderdeel in goede staat

Snel en goed geholpen, snel verzonden, onderdelen zijn in goede staat.

gebeld en direct geholpen onderdeel daf erna geleverd goefe prijs

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV