Goede service, niet moeilijk

Knipperlicht gekocht welke na levering niet functioneerde. Deze werd zonder problemen vervangingen door een exemplaar wat wel werkte. Dat vind ik nu goede service.

Goede snelle reactie

Ze reageren snel en met goede onderdelen. Het VIN-nummer van de auto waar dit onderdeel vanaf kwam zat er niet bij, maar het onderdeel was juist en kon ik op modelcode goed terug vinden.

top

goede afspraken gemaakt met evt foto`s

Super snelle levering

Ondanks de mededeling op hun website dat de levering door corona wat vertraging kon opleveren had ik mijn onderdeel binnen twee dagen in huis, snelle service

Ik ben goed geholpen. Snelle, goede service!

Na telefonisch contact, bestelling snel geleverd. Aardige, behulpzame mensen!

Artikelen vlot kunnen bestellen en al de volgende dag in huis. Goed verpakt.

Prima onderdelen voor een prima prijs.

Al meerdere onderdelen vandaan gehaald en wordt altijd netjes ingepakt geleverd en voor een prima prijs. Een echte aanrader.

Helemaal geweldig snel en top product geleverd

Zeer goede en snelle levering!

Vlotte reacties en snel versturen.

Tevreden

Ik heb een tweedehandse autoradio gekocht voor mijn Mitsubishi colt cz3. De radio werkt super! Op de foto was al te zien dat er lichte beschading was in de verf, maar viel niet echt op. Toen ik de radio thuis kreeg viel het mij wel op. Ik wil daarom Japoto adviseren om beschadigingen te beschrijven in de tekst. Dit verkomt teleurstelling. Maar.. ondanks de tip krijgen ze van mij 4,5 ster! Ik ben erg blij met mn goed werkende radio!

TOP

Top service en vriendelijkheid en kennis Ben zeer geholpen met de twee bestelde artikelen! Nogmaals DANK

Makkelijk te bestellen en snellen levering. Het onderdeel was netjes verpakt en in goede conditie. Zag er goed uit en ben er hel blij mee. Bedankt.

Snel antwoord op mijn vraag en het onderdeel was snel binnen.

is gewoon goed

oke. nadien vragen goed beantwoord

Overzichtelijke website en correcte en snelle levering

super snel en goed

super snel en goed

Heel vriendelijk

Snelle levering en compleet

Opgelicht?

Op internet stond er, product is 132km meegegaan, Tijdens email hoor ik opeens 122.000km Wel heel verschil

Fijn bedrijf

Gewoon heel goed

Snelle service en verstand van zaken.

Ik had een afdekplaatje nodig voor het dashbord van mijn Toyota Celica uit 2001. Per e-mail aangevraagd en dezelfde dag nog een antwoord gekregen met de bevestiging dat deze aanwezig was. Via een betaal link het bedrag voldaan en 1 dag later werd het afdekplaatje keurig verpakt al bezorgd.

Top en snel geregeld! Ga zo door!

Prima kerels daar

Ik kan altijd prima zaken doen kan altijd prima overleggen wordt keurig af gestuurd,kan dit bedrijf prima aanraden

zeer goed

Zeer goede en behulpzame klantenservice, snelle verzending.

Uitstekend!

37 Stadsweg