good

heelgooood

Niet wat ik zicht

Ik was op zoek naar een handgreep voor een achterportier maar ik ontving een sierstrip voor een langere breedte, want er was geen handgreep te ontdekken. Maar het zal wel aan mijn technische onkunde liggen dat ik niet de juiste benaming weet en niet goed de foto’s heb kunnen analyseren.

Snelle correcte levering

De oliekoeler voor de Kia was in goede staat en kon de volgende dag al weer gemonteerd worden.

Goede communicatie, snelle levering

Telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam. Snelle levering portierruit was goed beschermd ingepakt.

Snelle reactie en levering

Snelle reactie en levering

Makkelijk kunnen bestellen via de link van onderdelenlijn. Betaald en dezelfde dag nog verstuurd. Netjes bezorgd de dag erop en de achterlamp werkt prima.

Nette benadering per telefoon

Vandaag besteld en gelijk op de post gedaan, volgende dag al in huis

Alles volgens planning verlopen

Bestellen op de site ging eenvoudig; levering snel en het artikel was degelijk verpakt. Zeer tevreden.

snel en altijd correct

snel en altijd correct

Super klantgericht en snel

Mijn lang gezochte onderdeel direct gevonden via Japoto Part. Telefonisch erg vriendelijk en hulpvaardig en binnen één dag het onderdeel in huis. Ook ruilingen en wijzigingen zeer snel en klantvriendelijk. Ik was erg onder de indruk aangezien het maar een klein onderdeeltje was en ik deze service niet ben gewend van de autobranche in mijn regio.

Snelle levering van een goed onderdeel

Snelle service en vriendelijk

The best

Super goed, snel, goed verpakt en duidelijke website

Goede service en duidelijke communicatie via mail. Als ze het onderdeel hebben dan bestel ik er zeker weer!

Prima.

Vlotte en prettige afhandeling van mijn bestelling.

snelle levering en goede prijs

snelle levering en goede prijs

Altijd goed geregeld

Houden hun aan afspraken

zeer goed!!

zeer snelle en goede levering van het juiste onderdeel. Goed bezig Japoto!

Snel en goed geleverd

Jammer dat het artikel niet geschikt was voor mijn auto. Het geld was de volgende dag al weer terug op mijn rekening. Complimenten. Mvg Erna

Snel en correct geholpen

Goede Prijs/kwaliteit verhouding en zeer snel verzonden

Good

Good Slooprij and nice people

Vriendelijk en duidelijk telefonisch geholpen

Het bestelde onderdeel kwam volledig overeen met de verwachtingen.

Goed geholpen en snelle levering En belangrijk onderdeel kloppend en in goede staat

snelle en juiste levering

Netjes te woord gestaan en prima afhandeling.

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV