Alles prima geleverd

Denken goed mee

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, producten goed omschreven en denken goed mee en reageren snel op vragen

Super goede service

Zeer nette service en snel geleverd.

Snelle reactie

Ik had niet verwacht dat ik zo snel e.e.a. geregeld zag.prijs ook oke

Snelle en goede reactie

Goed, onderdeel besteld.

het correcte onderdeel is verstuurd. Heb ik zelf geinstalleerd. Verzending was vlug en accuraat.

Fijn dat jullie er zijn! Zeker añs je bijna geen onderdelen kan vinden voor je auto

Niks negatiefs tegengekomen.

Goede service en snelle levering

Duidelijke webshop, goede foto's

Zeer goede dienstverlening, al jaren lang goede relatie

Bij zoeken en bestellen wordt er adequaat gehandeld, zeer klantvriendelijk en de onderdelen die geleverd worden zijn van goede kwaliteit.

Top gegaan

Ze waren snel in leveren goed verpakt ben zeer tevreden!

Snel en meedenken

Top bedrijf

Goed product ontvangen en netjes verpakt, plus snelle levering.

Duidelijke site en snel geholpen aan een vervangende remklauw. De klauw werkt naar behoren, en voor een scherpe prijs incl garantie nog wel!

zeer goed demontage bedrijf

alles zo als afgesproken

Snelle bezorging, goede communicatie

Artikel werd snel en goed verpakt geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is ook prima. Zou er zeker nogmaals bestellen

Snel, goedkoop, perfect

Benodigde onderdeel makkelijk en snel gevonden. Prijs was zeer goed. Snel verstuurd. Onderdeel werkte perfect en bovendien zit er garantie op. Van aftersales geen gebruik hoeven maken, maar voor bovenstaande gewoon en 10. Ik zie, obv mijn eigen ervaring, voor dat stuk geen verbeterpunten.

perfect

Efficiënt

Duidelijke informatie, en snelle levering.

Vriendelijk personeel en top service.

Tip

Snelle levering goed verpakt goede prijs

goed geregeld.. niks mis mee

goede service door bijgesloten retour formulier... prettig geregeld zo.. voor een aantrekkelijke prijs... ga als ik wat nodig heb hier weer kijken

gewoon goed

gewoon goede service

helemaal top

top service en doen wat gezegd wordt.

Duidelijke site en prima snelle levering. Wel heb ik een opmerking, plaats meerdere foto s van het artikel

Het onderdeel was goed ,en snel binnen bedankt en tot snel .

Bedankt was goed .

37 Stadsweg