Ik ben een tevreden klant

Duidelijke advertentie. Goede snelle afhandeling

Goed geholpen

Prima goed geholpen

Prima goed

Betrouwbaar bedrijf

Goed bereikbaar Denken mee Snelle verzending Goed ontvangen Top

Snel en makkelijk

Eind van de dag besteld en betaald. Volgende dag binnen en gemonteerd.

Prijzen van elke onderdelen zijn bekend.

N.v.t

In een woord top bedrijf. Goeie service.

In een woord top bedrijf. Goeie service.

Onderdeel zoals omschreven, super snel in huis

Onze eerste ervaring was aangenaam

Aangenaam omdat de terugkoppeling en de verstrekte informatie het voor ons makkelijk maakte tot zaken over te gaan. Ook de aflevering verliep vlot, Bedankt en de vriendelijke groeten.

Snel en prima tweedehands spul

Kon goed vinden wat ik zocht. Op kenteken van een Nissan Micra uit 1997! Geen ervaring nog met retourzending en dat is natuurlijk de lakmoesproef.

Jammer dat het onderdeel niet deed wat het moest doen, dus retour gestuurd. De communicatie zou iets beter kunnen.

Correct

Prima, snel en correct

Snel, correct en het juiste onderdeel geleverd

Geweldige ervaring!

Product in perfecte staat als in de vermelding, snelle levering!

Goede service en snelle verzending!

Velg besteld bij Marcel, zeer vriendelijk geholpen en netjes verzonden voor super nette prijs. Erg bedankt en tot horens!!! Mvg M.Beckschebe.

Snel, netjes, goed verpakt en een nette klantenservice

Snel, netjes, goed verpakt en een nette klantenservice

serviceverlenend

Wij waren vergeten de i-deal betaling te doen, waarna ik netjes gebeld werd.Dit met die reden dat ik toch het onderdeel de volgende dag nog binnen kon hebben. Top!

Super snelle en deugdelijke reactie

Snelle reactie op mijn zoekopdracht, duidelijk met de foto's en goede info. Verzending kosten w atten lager dan op de onderdelenlijn.nl maar ook dit was netjes afgehandeld. Ik kreeg factuur direct van Japoto, met een betaling link. Op elke mail binnen 5 minuten reactie terug. TOP, kan niet anders zeggen. Daarbij ook goedkoopste offerte die ik kreeg. BEDANKT

Super service en snelle levering, erg tevreden.

Snel antwoord ontvangen na aanvraag. Bestelling kon in korte tijd afgewikkeld en verstuurd werden. Levering was snel. Onderdelen waren netjes verpakt. Graag weer.

erg blij

Hallo Ik ben altijd tevreden en ook geweest . Als ik over procentage wil praten dan geef ik 98 % goede antwoord en ben blij . Dus 98 % . Is wel veel hoor . Mvg MJ AMIN AMINO CARS

Gooed bedrijf

Goed bedrijf snelle levering en snelle reactie bij vragen en goede uitleg en goede duidelijke foto's op het web van de delen

vriendelijke behandeling

Eerlijk en duidelijk

Doen wat ze zeggen alles keurig verstuurd en gedemonteerd.

Snelle afhandeling

Produkt goed omschreven, en snel gekeverd

Snelle levering en goed product

Product wat ik had besteld was in zeer goede staat. Duidelijke foto's, ook van de donor auto.

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV