Ik had vragen over een onderdeel per mail gesteld. Hierop kwam binnen één werkdag al een reactie. Heb het onderdeel toen online besteld, deze was binnen twee werkdagen thuis geleverd. Het onderdeel was in goede staat en kwam met de beschrijving en foto's overeen.

goed verzorgde site met duidelijke foto's en nadat ik het onderdeel besteld had was het al daags erna bij mij in huis en was goed verpakt .

Alles conform afspraken nagekomen!

Zie hierboven

Super.

Prima en snel geleverd, direct gemonteerd.

very satisfied

good service!

altijd correct en snel geholpen

al diverse keren onderdelen besteld, verkopers weten waar ze over spreken, altijd correct en snel geholpen. meestal de dag erna in huis. mvg Marc Dassen Autos Gronsveld

ik ben er van overtuigd dat ze alles doen om te helpen. ik heb een onderdeel gekregen dat niet gelijk was aan wat ik gedemonteerd had.ik mocht het terug sturen en het werd meteen gecrediteerd. prima service. als ik weer iets nodig heb ga ik weer bestellen. je hoeft niet van huis en het wordt keurig verpakt thuisgestuurd tegen een goede prijs.

Super service

Helemaal knettâhh

Goed adres

Betrouwbaar goed

Altijd weer fijn zaken doen met Japoto

Keurig bedrijf met snelle zending

Correcte afhandeling.

Een keurig verpakte toezending van het product. Her product voldoet aan de verwachting. Verder was de communicatie dik in orde.

Snelle levering en goede service

Mijn bestelling werd snel afgehandeld binnen 2 dagen geleverd.

Producten correct omschreven en snel geleverd

Producten correct omschreven en snel geleverd

Uitstekend.

Binnen een paar dagen had ik het onderdeel van mijn auto binnen die ik had besteld.

Suzuki specialist

Service goed, ze weten wat ze aan het doen zijn. Gewoon top.

Goed bedrijf met prima service en goede prijzen.

Goed bedrijf met prima service en goede prijzen.

Goede en snelle service

Binnen 24 uur geleverd.

Snelle service!

Goede overzichtelijke site. Snelle service. Minpuntje: waarom zo'n kleine schakelaar verzenden in een grote doos? Dat kan toch ook in een envelop? Scheelt ook nog eens verzendkosten en scheelt plastic verpakkingsmateriaal.

super

de bestelde airbag ring paste precies, en snel geleverd

artikel met foto aangeschaft , helaas door mij ( klein beetje antiek blond ) niet goed vergeleken met het artikel dat van de auto af kwam, toch mogen retourneren ,en ik het aangeschafte bedrag gestorneerd krijg. Geweldige service !!

Vaag

Ik had een bobine besteld voor mijn Subaru Vivio, echter is deze nooit geleverd. Wel heb ik het geld terug gekregen maar hier werd niet over gecommuniceerd dus dit moest ik opmaken uit de teruggave van het geld op mijn bankrekening. Het onderdeel stond op voorraad, echter heb ik nooit een mail of uberhaupt contact gehad voor een andere optie of dat dit onderdeel niet meer beschikbaar was.

Zoals afgesproken geleverd

Gewoon goed

Snelle levering en goede communicatie

37 Stadsweg

Wirdum 9917 PV